FORMULA 1

Column Left

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Το διδυμο της Caterham στο Αμπου Νταμπι

Η Caterham είναι μία ακόμη ομάδα που ανακοίνωσε το οδηγικό της δίδυμο από τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στις δοκιμές νέων οδηγών στο Αμπου Ντάμπι. 
Από τις 6-8 Νοεμβρίου στους δρόμους της Γιας Μαρίνα θα έχουν στα χέρια την CΤ01, οι Γκιέντο βαν ντερ Γκάρντε και Αλεξάντερ Ρόσι. Ο πρώτος εκτελεί χρέη τρίτου πιλότου στην ομάδα και έχει ήδη τρέξει στις ελεύθερες δοκιμές σε τρία GP, της Κίνας, της Ιαπωνίας και της Νοτίου Κορέας. Ο 27χρονος Ολλανδός ετοιμάζεται να ανεβάσει τον αριθμό αυτό στα τέσσερα καθώς θα αγωνιστεί και στα ελεύθερα δοκιμαστικά της Ινδίας.

Παράλληλα, κατάφερε με την ομάδα της Caterham στο πρωτάθλημα GP να ανέβει δύο φορές στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου. Ο Ολλανδός αναμένεται να οδηγήσει το μονοθέσιο της Caterham τις δύο πρώτες ημέρες των δοκιμών (στις 6-7 Νοεμρβίου) ενώ την τρίτη θα αναλάβει ο Αλεξάντερ Ρόσι. Ο 21χρονος Αμερικανός που έχει αναλάβει χρέη δοκιμαστή, εξαργύρωσε με τον καλύτερο τρόπο την θετική παρουσία του στη Formula Renault 3.5 όπου τερμάτισε ενδέκατος. «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που θα τρέξουμε μαζί με τους Γκιέντο, τον εφεδρικό μας πιλότο, και τον Αλεξάντερ τον δοκιμαστή μας, στις δοκιμές νέων οδηγών στο Αμπου Ντάμπι το Νοέμβριο. Με όλους τους πιλότους που δουλεύουμε θέλουμε να σιγουρευτούμε ότι καταλαβαίνουν πως μπορούμε να τους καθοδηγήσουμε με μία ξεκάθαρη πορεία προς την κορυφή της βιομηχανίας του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια