FORMULA 1

Column Left

Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

GRAND PRIX ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ – Στο ρυθμο του Vettel

Η Red Bull δείχνει να είναι πολύ δυνατή στο Χανγκαρόρινγκ, με τον Σεμπάσταν Φέτελ να κυριαρχεί απόλυτα στις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής. Ο Γερμανός πιλότος σταμάτησε τα χρονόμετρα στο 1’20’’087, όντας σχεδόν μισό δευτερόλεπτο πιο γρήγορος από τον Φερνάντο Αλόνσο, ο οποίος μπήκε ανάμεσα στους δύο «Ταύρους», μιας και ο Μαρκ Γουέμπερ ήταν τρίτος.
Πάντως η Ferrari έδειξε για μια ακόμη φορά ότι είναι σε ανοδική πορεία και αρχίζει να απειλεί σοβαρά τη Red Bull, με τον Φελίπε Μάσα να είναι τέταρτος, 899 χιλιοστά του δευτερολέπτου πίσω από τον Φέτελ και σχεδόν τέσσερα δέκατα μακριά από τον team mate του. Για τον Βραζιλιάνο ήταν ιδιαίτερη η στιγμή που μπήκε στην πίστα, αφού εκεί πέρυσι είχε το σοβαρό ατύχημα που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή. Η Renault ήταν επίσης πολύ δυνατή κι έδειξε να βολεύεται από τα χαρακτηριστικά του ουγγρικού circuit, με τον Βιτάλι Πετρόφ να είναι πέμπτος και τον Ρόμπερτ Κούμπιτσα έβδομος. Ανάμεσά τους βρέθηκε η McLaren του Λιούις Χάμιλτον, με τη βρετανική ομάδα να προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος από την κορυφή και να βλέπει τον Τζένσον Μπάτον στην ένατη θέση. Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Νίκο Χούλκενμπεργκ με τον όγδοο χρόνο και Μίκαελ Σουμάχερ με τον δέκατο.
Η περίοδος δεν είχε πολλά συμβάντα, εκτός από μικροεξόδους, αλλά είχαμε μηχανικά προβλήματα στην Force India του Άντριαν Σούτιλ και τη Lotus του Χέικι Κοβαλάινεν, οι οποίοι πέρασαν τη μεγαλύτερη διάρκεια των δοκιμαστικών στα πιτ των ομάδων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια