FORMULA 1

Column Left

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Οραματιζεται Ρωσια και Ν. Αφρικη ο Μπερνι

Να επεκτείνει όσο μπορεί το καλεντάρι της Formula 1 θέλει ο Μπέρνι Έκλεστοουν αναζητώντας συνεχώς νέες αγορές και στο πλαίσιο αυτό οι συζητήσεις για διεξαγωγή αγώνα στη Ρωσία (Μόσχα) και τη Νότια Αφρική (Κέιπ Τάουν) βρίσκονται στο προσκήνιο.
Ο ισχυρός άνδρας του αθλήματος, από το Σίλβερστοουν όπου βρίσκεται για το βρετανικό Grand Prix, εξέφρασε την ελπίδα ότι η Νότια Αφρική θα επιστρέψει στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού (τελευταία εμφάνιση το 1993), αλλά πρόσθεσε ότι τη δεδομένη στιγμή προτεραιότητα είναι η Ρωσία.
Ο Έκλεστοουν μίλησε στο BBC Radio 5 και με αφορμή την επιτυχία της διοργάνωσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου από τους αφρικανούς, αναφέρθηκε και στη Formula 1: «Θα ήταν ωραία να καλύψουμε τον κόσμο, αλλά η Ρωσία είναι πιο σημαντική αυτή τη στιγμή. Η Αφρική είναι περιορισμένη για όλους τους ανθρώπους που εμπλέκονται επιχειρηματικά στη Formula 1, ενώ η Ρωσία είναι… ορθάνοιχτη». Και ο Βρετανός κατέληξε λέγοντας: «Αλλά θα δούμε. Είμαστε σε επαφή με τους ανθρώπους στη Νότια Αφρική για αρκετό καιρό και οι πιθανότητες είναι οκ. Είναι θέμα εξεύρεσης και της σωστής τοποθεσίας πάντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια