FORMULA 1

Column Left

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Rossi και Haiden εναντιον Alonso-Massa

Η τελευταία μέρα της εκδήλωσης Wroom στο χειμερινό θέρετρο Μαντόνα ντι Καμπίλιο στην Ιταλία επεφύλασσε τον αγώνα μεταξύ Ρόσι, Χέιντεν, Αλόνσο και Μάσα σε πάγο. Η εκδήλωση Wroom της Ferrari και της Ducati ολοκληρώθηκε σήμερα στο χειμερινό θέρετρο Μαντόνα ντι Καμπίλιο στην Ιταλία. Η σημερινή μέρα επεφύλασσε μια… έκπληξη στο κοινό. Οι αναβάτες της ομάδας του Moto GP, Βαλεντίνο Ρόσι και Νίκι Χέιντεν, με τους πιλότους αυτής της Formula1, Φερνάντο Αλόνσο και Φελίπε Μάσα, τέθηκαν αντιμέτωποι σε αγώνα… πάγου.
Άπαντες το διασκέδασαν, με τον Ρόσι να τονίζει ότι άξιζε κάτι τέτοιο. «Αυτή η εβδομάδα είχε ένα θεαματικό γεγονός και οι αγώνες στο τέλος ήταν πολύ διασκεδαστικοί. Τελικά, αποφάσισα να πάρω μέρος επειδή η ατμόσφαιρα εδώ στο Wroom ήταν τόσο φανταστική και επειδή οι οπαδοί το ήθελαν. Απέκτησα μερικά τραντάγματα αλλά τίποτα δεν είναι τόσο κακό. Άξιζε», ήταν τα λόγια του «Γιατρού».
Από τη μεριά του, ο Χέιντεν πιστεύει ότι το φετινό Wroom ήταν καλύτερο από τα άλλα δυο, στα οποία ήταν επίσης παρών. «Αυτό ήταν το τρίτο μου Wroom και νομίζω ότι ήταν το καλύτερο. Φάνηκε σα να το κάνουν καλύτερο κάθε χρόνο. Πραγματικά μας χειρίστηκαν καλά και κάναμε πολλούς φίλους και είναι ωραία που τους βλέπουμε εδώ κάθε χρόνο.
Είναι ένα ωραίος τρόπος να ξεδώσεις. Είναι καιρός να βγούμε εκεί έξω και να το κάνουμε πραγματικά. Ανυπομονώ γι’ αυτό». Τέλος, ο Αλόνσο έπλεξε το εγκώμιο του Ρόσι. «Ο Βαλεντίνο είναι αξιαγάπητος σε όλο τον κόσμο, που είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο, όπως άλλος ένας τίτλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια