FORMULA 1

Column Left

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Θελει Ferrari o Vettel γιατι το ονειρευεται...

Μπορεί να κατέκτησε με τη Ρεντ Μπουλ το περσινό πρωτάθλημα της Formula 1, ωστόσο ο Σεμπάστιαν Φέτελ αποκάλυψε πως όνειρό του είναι να τρέξει μια μέρα με το μονοθέσιο της Φεράρι!
Ο Γερμανός πιλότος δήλωσε ευτυχισμένος που βρίσκεται στην Ρεντ Μπουλ, όμως στην άκρη του μυαλού του βρίσκεται και η Φεράρι: «Το όνειρό μου είναι να τρέξω μία ημέρα στο Μαρανέλο. Η Φεράρι είναι πολύ γρήγορη ομάδα και θρύλος στην ιστορία του αθλήματος. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή είμαι χαρούμενος στη Ρεντ Μπουλ, χωρίς τη βοήθεια της οποίας δεν θα ήμουν στη Φόρμουλα 1», τόνισε ο παγκόσμιος πρωταθλητής.
Μάλιστα, δήλωσε ότι προκειμένου το όνειρό του να γίνει πραγματικότητα είναι έτοιμος να προσφέρει δωρεάν διακοπές στους Φερνάντο Αλόνσο και Φελίπε Μάσα, έτσι ώστε να πάρει τη θέση τους και να οδηγήσει την καινούρια «F150». Φυσικά δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο και το ατύχημα του Ρόμπερτ Κούμπιτσα, ο οποίος μάλιστα αναμένεται να κάνει άμεσα επέμβαση στον αγκώνα του από την οποία θα γίνει γνωστό και αν θα μπορέσει να επιστρέψει στις πίστες. «Είναι καλό που νιώθει το χέρι του. Ευτυχώς μπορεί να ξανατρέξει, αλλά και να επιστρέφει στη φυσιολογική ζωή του», δήλωσε ο παγκόσμιος πρωταθλητής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια