FORMULA 1

Column Left

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Αποκαλυπτηρια για την...HRT

Η Hispania Racing αποκάλυψε το νέο της μονοθέσιο, με το οποίο θα πορευτεί το 2011 στη Formula1. Αυτό έγινε με έναν πιλότο, καθώς έχει ανακοινωθεί μόνο ο Ναράιν Καρθικέγιαν.
Από τις τελευταίες ομάδες, που απέμειναν, η Hispania Racing παρουσίασε το νέο της μονοθέσιο. Πρόκειται για την F111, η οποία κυριαρχείται από το λευκό και κόκκινο χρώμα και διαφέρει κατά πολύ σε σύγκριση με την περσινή. Αυτό κάνει υπερήφανους τους Ισπανούς, παρά το γεγονός ότι καθυστέρησαν τα αποκαλυπτήρια του νέου τους «όπλου».
«Το καινούριο μονοθέσιο αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό βήμα. Έχουμε βελτιωθεί πολύ από την αρχή της δεύτερης σεζόν μας στη Formula1», ανέφερε το αφεντικό της ομάδας, Κόλιν Κόουλς. Από την πλευρά του ο πρόεδρος της HRT, Ραμόν Καραμπάντε, εξέφρασε την υπερηφάνειά του για το γεγονός αυτό.
«Νιώθουμε περήφανοι για το μονοθέσιο μας με τον οποίο θα τρέχουμε την επόμενη σεζόν. Είμαστε χαρούμενοι για την προσπάθεια που έχουμε κάνει όσον αφορά τον σχεδιασμό και αυτό είναι μόνο η αρχή, καθώς σχεδιάζουμε να αναβαθμίσουμε το μονοθέσιο μας κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος».
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η παρουσίαση της HRT έγινε με έναν πιλότο (!), καθώς ο μοναδικός που έχει ανακοινωθεί είναι ο Ναράιν Καρθικέγιαν. Έτσι, η ισπανική ομάδα θα πρέπει το συντομότερο δυνατό να βρει τον ομόσταβλο του Ινδού, ώστε να πραγματοποιήσει καλύτερη προετοιμασία εν όψει του ερχόμενου πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια