FORMULA 1

Column Left

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΤΗ FERRARI

Ένας ακόμη Έλληνας κατάφερε να περάσει το άντρο της Ferrari και μάλιστα στον πολύ κλειστό κύκλο της Formula 1. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Αρβανιτάκη Junior ο οποίος με την ιδιότητα του αεροδυναμιστή θα εργάζεται από την 1η Σεπτεμβρίου για λογαριασμό της ομάδας που κάθε επαγγελματίας θα ήθελε να βρίσκεται σε αυτή...
Στο Μαρανέλο...

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του zougla.gr ο συμπατριώτης μας βρίσκεται ήδη στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο αρχηγείο της Ferrari στο Μαρανέλο. Εκεί θα καθίσει για μία περίπου εβδομάδα, οπότε και θα επιστρέψει για να ετοιμαστεί, προκειμένου σε λίγες εβδομάδες να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Ο Έλληνας επιστήμονας θα εργαστεί στο αεροδυναμικό τούνελ της ιταλικής εταιρείας το οποίο θα έχει ολοκληρωθεί σε ένα περίπου μήνα Στόχος του είναι να βοηθήσει στο μέγιστο βαθμό ούτος ώστε το νέο μονοθέσιο της Ferrari να έχει την καλύτερη δυνατή απόδοση.
Οικογενειακή... τρέλα!
Με τον Ross Brawn
Με τον Ross Brawn
Ο Βαγγέλης Αρβανιτάκης junior προέρχεται από... αγωνιστική οικογένεια με πολλές διακρίσεις. Χαρακτηριστικό το γεγονός ότι στο κατάστημα της οικογενείας (το οποίο διατηρούν μπαμπάς και θείος) υπάρχουν τόσα πολλά κύπελλα που για κάποιον που δεν γνωρίζει μπορεί και να μπερδευτεί με το τι ακριβώς πουλάνε... (αυτοκίνητα ή κύπελλα;). Έχοντας ολοκληρώσει το IB στον Γείτονα (τεχνικό κομμάτι) βρέθηκε να σπουδάζει αεροναυπηγική στο Kingston της Μεγάλης Βρετανίας ενώ απέκτησε και master στο Imperial College του Λονδίνου. Τις σπουδές του ολοκλήρωσε με άριστα ενώ λάτρευε να λαμβάνει μέρος σε αγώνες με την ομάδα καρτ των πανεπιστημίων.

Η 4η ομάδα που συνεργάζεται!
Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι η πτυχιακή του εργασία είχε θέμα την... Ferrari, γεγονός που δείχνει και την αγάπη που είχε γι' αυτή την ομάδα. Επίσης έχει εργαστεί στις ομάδες της F1, Honda, Brawn GP και Mercedes... Στη Ferrari θα δίνει... λόγω σε ακόμη έναν Έλληνα, τον επικεφαλής σχεδίασης των μονοθεσίων Νικόλα Τομπάζη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια