FORMULA 1

Column Left

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

F1 2022 – παρουσιάστηκε το μονοθέσιο της Haas

 


Η Haas αποκάλυψε με μια σειρά ψηφιακών απεικονίσεων που παρουσιάζουν το μονοθέσιό της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 του 2022, το VF-22, το οποίο είναι το πρώτο που σχεδιάστηκε με βάση τους νέους τεχνικούς κανονισμούς. Έχοντας μείνει από νωρίς πίσω από τον ανταγωνισμό ήδη από το 2020, η αγωνιστική ομάδα της επέλεξε να μην εξελίξει το μονοθέσιό της για το 2021 και να διαθέσει το 100% των πόρων της στη φετινή μηχανή, σε μια προσπάθεια να επιστρέψει ξανά στις μεσαίες θέσεις του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1.

Haas VF-22

Η VF-22 είναι το έβδομο μονοθέσιο της Haas Formula 1 Team και το πρώτο που βγήκε από το ολοκαίνουργιο γραφείο σχεδιασμού της αμερικανικής ομάδας στο Maranello, με επικεφαλής τον τεχνικό διευθυντή Simone Resta. Όσο για τα χρώματά του, αποτελούν μια εξέλιξη των περισυνών.

Haas VF-22

Η Haas, η οποία τερμάτισε δέκατη στη βαθμολογία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1 το 2021 και ήταν η μοναδική ομάδα που δεν κατόρθωσε να κερδίσει βαθμούς, θα εμφανιστεί στα αυτοκινητοδρόμια και πάλι με τους Mick Schumacher και Nikita Mazepin.

Haas VF-22

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας Gene Haas δήλωσε πως «αυτή είναι η εποχή του χρόνου, όπου είσαι φυσικά αισιόδοξος ότι η σκληρή δουλειά και η προσπάθεια όλων θα μεταφραστεί σε μια ανταγωνιστική παρουσία στην πίστα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια