FORMULA 1

Column Left

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

Αισιοδοξη η StefanGP για μία θέση στο πρωτάθλημα

Ο Zoran Stefanovic,ο Σέρβος επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της Stefan GP όπως όλοι θα έχουμε ακούσει τον τελευταίο καιρό, προσπαθεί να συμμετάσχει η ομάδα του στο πρωτάθλημα της Formula1.
Συγκεκριμένα εφέτος είχε κάνει αίτηση στη FIA για μία θέση στο πρωτάθλημα του 2010 αλλά απορρίφθηκε και πριν λίγες μέρες προσπαθούσε να αγοράσει το δικαίωμα συμμετοχής της Toyota αλλά τελικά την θέση πήρε η Sauber. Παρόλο που τη θέση στην οποία υπολόγιζε η Stefan GP πήρε η Sauber οι άνθρωποι της σέρβικης ομάδας δεν δυσαρεστήθηκαν αλλά συνεχάρησαν τον ιδιοκτήτη της Πίτερ Ζάομπερ.
Η Stefan πάντως ... δεν εγκαταλείπει το σχέδιο της όσον αφορά τη Formula1 και παραμένει αισιόδοξη έχοντας ήδη αρχίσει την πρόσληψη νέου προσωπικού με σκοπό να είναι έτοιμη για τα μελλοντικά της σχέδια.
Για να εκπληρωθεί ο στόχος της όμως πρέπει η FIA να επιτρέψει τη συμμετοχή 14ης ομάδας στο πρωτάθλημα ή διαφορετικά να μην καταφέρει κάποια από τις άλλες ομάδες να φτάσει στο grid. Στην αγγελία που έχει δημοσιοποιήσει η Stefan GP σχετικά με την πρόσληψη προσωπικού ζητούνται υπάλληλοι για όλες τις θέσεις μιας ομάδας F1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια