FORMULA 1

Column Left

Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Ικανοποιητικο Σαββατοκυριακο σε επιπεδο κινητηρων

Οι υπεύθυνοι της Formula 1, πρέπει να είναι ικανοποιημένοι από τον τρόπο που εξελίχθηκε ο δεύτερος αγώνας της χρονιάς, καθώς τα σχόλια για το θέαμα ήταν πολύ πιο θετικά από τον εναρκτήριο αγώνα στην πίστα του Μπαχρέιν.
Την Παρασκευή, θα γίνει συζήτηση από την ένωση των ομάδων για την αλλαγή των κανονισμών, με την επιστροφή του KERS στην ατζέντα. Ωστόσο, οι πρόεδροι των Ferrari, McLaren και Red Bull υποστηρίζουν ότι ακόμη είναι πολύ νωρίς για να πάρουν αποφάσεις.
«Μετά το Μπαχρέιν, είπα ας ηρεμήσουμε μέχρι τους επόμενους αγώνες. Τα συμπεράσματα πρέπει να τα βγάλουμε στο τέλος όχι κατά τη διάρκεια της σεζόν», τόνισε ο Στέφανο Ντομενικάλι. Ο Πολωνός πιλότος της Renault, Ρόμπερτ Κούμπιτσα τόνισε ότι έμεινε έκπληκτος από την ενέργεια της McLaren να καλέσει για δεύτερη φορά τον Χάμιλτον στα πιτ για αλλαγή ελαστικών.
«Είχα έντονη πίεση από τον Χάμιλτον και μου προκάλεσε έκπληξη που πήγε στα πιτ. Ήταν πολύ πιο γρήγορος από εμένα και δεν ήταν πολύ πίσω από τον Μπάτον και σε εκείνο το σημείο του αγώνα αν με προσπερνούσαν σίγουρα θα κυνηγούσε τον Μπάτον»
Ο τεχνικός διευθυντής της Virgin, Νικ Γουάιρθ, θεωρεί πως η απόδοση της νεοεισερχόμενης ομάδας, παρά το γεγονός ότι κανένα από τα δύο μονοθέσια δεν είδε την καρό σημαία, είναι βελτιωμένη.
«Και οι πιλότοι και η ομάδα έκαναν υπέροχη δουλειά. Ο αγώνας του Λούκα τερματίστηκε από εσωτερική διαρροή στα υδραυλικά. Διανύσαμε το 70% της απόστασης με τον Γκλοκ και ήμασταν κοντά στο στόχο μας να τερματίσουμε στον αγώνα, αλλά τελικά ο αγώνας του τερματίστηκε νωρίς» Στην Cosworth, μετά τη δεύτερη δοκιμασία στην πίστα της Αυστραλίας, δηλώνουν ικανοποιημένοι από την απόδοση των κινητήρων τους «Ακόμη ένα ικανοποιητικό Σαββατοκύριακο σε επίπεδο κινητήρων. Οι ομάδες που προμηθεύονται από εμάς έτρεξαν πολλά χιλιόμετρα στην Αυστραλία, χωρίς να αντιμετωπίσουν μηχανικό πρόβλημα. Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός και ήταν καλό που ο Μπαρικέλο πήρε βαθμούς για την ομάδα του», τόνισε ο εκπρόσωπος της Cosworth, Μαρκ Γκάλαχερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια