FORMULA 1

Column Left

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

ΕπΙθεση Hamilton στη McLaren!

Και οι παγκόσμιοι πρωταθλητές έχουν τα προβλήματά τους! Ο Lewis Hamilton τερμάτισε έκτος στο γκραν πρι της Μελβούρνης, αλλά η στάση που τήρησε μετά τον τερματισμό ήδη κάνει το γύρο του κόσμου. Ο Βρετανός κατηγόρησε ευθέως τη McLaren για λάθος τακτική, κάτι που υποδεικνύει υποβόσκουσα κόντρα, ενδεχομένως και παιχνίδι συμφερόντων.
Ο Hamilton ήταν χειμαρρώδης: «Η στρατηγική δεν ήταν σωστή. Έκανα έναν από τους καλύτερους αγώνες της ζωής μου και άξιζα περισσότερα. Όλοι οι οδηγοί έκαναν από ένα στοπ, εγώ έκανα δύο και ακόμη δεν έχω καταλάβει το λόγο»!
Ο 25χρονος αν και ξεκίνησε από την ενδέκατη, άρα μειονεκτική θέση, κατάφερε να βρεθεί με περίτεχνες ενέργειες στην τρίτη θέση, αλλά τότε τον τράβηξαν στο πιτ στοπ για να αλλάξει ελαστικά. «Ήδη, στο πρώτο πιτ στοπ τα λάστιχα έδειχναν μια χαρά. Εκείνη τη στιγμή δεν αμφέβαλλα, γιατί πάντα εμπιστεύομαι την ομάδα», εξήγησε ο Hamilton, μετά και τη νίκη του Jenson Button που έφερε ενθουσιασμό στη McLaren.
«Είναι κρίμα. Θα μπορούσαμε να είχαμε το πρώτο 1-2 της χρονιάς, κάτι που θα ήταν εκπληκτικό για την ομάδα. Αλλά δυστυχώς δεν έγινε κάτι τέτοιο και φέρω εγώ την ευθύνη. Πίστευα ότι ήταν το καλύτερο εκείνη τη στιγμή, όμως οι Ferrari δεν σταμάτησαν», παραδέχτηκε ο Martin Whitmarsh, ο άνθρωπος που παίρνει τις αποφάσεις για τη McLaren.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια