FORMULA 1

Column Left

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

KARTING:Δαριβιανακης, Κουτσοδημος, Ξυνος και Πλαντζας οι πρωταθλητές 2008

Οι Αλέξανδρος Δαριβιανάκης (Μίνι), Χρήστος Κουτσοδήμος (KF3), Παύλος Ξυνός (KF2) και Γιάννης Πλάντζας (Εθνική 125) είναι οι νικητές του φετινού Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καρτ!

Στον χορταστικό τελευταίο αγώνα της χρονιάς που διεξήχθη στην πίστα Kartodromo στις Αφίδνες οι θεατές κατακλύζοντας τις κερκίδες εντπωσιάστηκαν απο τις κόντρες και δυνατές προσπαεράσεις, προσφέροντας δυνατές συγκινήσεις στους λάτρεις του αθλήματος που δυστυχώς δεν ενδιαφέρεται η Πολιτεία να έχουν άξιο μέλλον. Οι μεγάλες αλλαγές συνέβησαν στην κατηγορία KF2: Παρά το βαθμολογικό του προβάδισμα, ο Παύλος Ξυνός καρδιοχτύπησε όταν αναγκάστηκε να εγκαταλείψει μόλις στον 2ο γύρο του πρώτου τελικού από αλυσίδα. Έτσι ο Κώστας Μαϊτός είχε την ευκαιρία να αρπάξει τον τίτλο αν κέρδιζε τον δεύτερο τελικό και ο αντίπαλός του τερμάτιζε χαμηλότερα από την 4η θέση. Το πρώτο πλήγμα στις ελπίδες του Μαϊτού ήρθε από τον Βασίλη Κοτέογλου που κυριάρχησε απόλυτα στον δεύτερο τελικό, όπως ακριβώς είχε κάνει λίγο νωρίτερα στον πρώτο. Η υπόθεση τίτλος όμως κρίθηκε οριστικά υπέρ του Ξυνού χάρη στην 3η θέση που εξασφάλισε ο τελευταίος, ακολουθώντας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα τον Μαϊτό.
Στην κατηγορία Μίνι, μπορεί ο πρωταθλητής Αλέξανδρος Δαριβιανάκης να απουσίασε οι μάχες όμως μεταξύ Σαγανά και Ντρίο αιχμαλώτισαν τους θεατές. Τέλος στην Εθνική 125 οι βαθμοί της 5ης θέσης στον δεύτερο τελικό ήταν αρκετοί για να χαρίσουν στον Γιάννη Πλάντζα τον τίτλο. Φυσικά στις υπόλοιπες κατηγορίες αρκετά καλά πήγαν καλά όπου στην δυνατή KF3 η διπλή νίκη του Χρήστου Κουτσοδήμου ήταν αρκετή για να του χαρίσει τον τίτλο. Φυσικά το ραντεβού τώρα ανανεώνεται για το Βαλκανικό αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια