FORMULA 1

Column Left

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2008

Superleague Formula: Χαλια για τον Ολυμπιακό, νικητρια η BVB

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για την κόκκινη ομάδα ήταν η φετινή σεζόν της Superleague Formula, καθώς ο 'άπειρος' οδηγός του Ολυμπιακού, Σταμάτης Κατσίμης έμπλεξε άσχημα στο πιο σοβαρό ατόπημα που διανύσαμε.

Η Borussia Dortmund ωστόσο κατέκτησε την πρώτη της νίκη, υποσκελίζοντας με άνεση την Galatasaray, που είχε κυριαρχήσει μέχρι τους τελευταίους γύρους στο λάθος. Η Corinthians είδε τον οδηγό της για πρώτη φορά στο βάθρο, ενώ η πρωταθλήτρια Beijing Guoan συμπλήρωσε την πρώτη τριάδα. Μόλις 8 γύρους διήρκεσε η τελευταία ευκαιρία –για φέτος- του Σταμάτη Κατσίμη να υλοποιήσει μια θετική εμφάνιση για χάρη του Ολυμπιακού… O 26χρονος Έλληνας οδηγός βρισκόταν στην 6η θέση, αντιμετωπίζοντας προβλήματα με τα πίσω ελαστικά του, τα οποία –όντας ήδη χρησιμοποιημένα από τον πρώτο αγώνα- είχαν φθαρεί υπέρμετρα, ιδιαίτερα αυτά του πίσω άξονα, με αποτέλεσμα να γλιστράει το πίσω μέρος ήδη από τον 6ο γύρο.
Ξαφνικά, ο 26χρονος Έλληνας οδηγός κατευθύνθηκε προς την εσωτερική της αριστερής φουρκέτας που οδηγεί στην ευθεία εκκίνησης/τερματισμού, για να εισέλθει στο pit lane. Η κίνησή του αυτή όμως, σημειώθηκε ταυτόχρονα με την δυναμική εμφάνιση του Max Wissel (Basel), ο οποίος μην προβλέποντας την επιβράδυνση του μονοθεσίου του Ολυμπιακού, προσέκρουσε επάνω του, με το ελβετικό μονοθέσιο να απογειώνεται στον αέρα και να προσκρούει με ορμή στις μπαριέρες. Ο Γερμανός ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ωστόσο το συμβάν σήμανε το τέλος του αγώνα αμφότερων των μονοθεσίων της GU-Racing. Τι να πουμε για αυτά τα χάλια εκτός απο την ατυχή επιλογή του οδηγού που δεν κάνουν ούτε οι οδηγοί των Κάρτ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια