FORMULA 1

Column Left

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2008

Δοκιμες εξξελιξης F1 στη πιστα της Βαρκελωνης

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ οι δοκιμές των ομάδων της F1 στην Πίστα Catalunya της όμορφης Βαρκελώνης. Απο τις πρώτες ομάδες η Williams ξεκίνησε με ένταση τις δοκιμές έχοντας το πρώτο μονοθέσιο για να εστιάσει στην αεροδυναμική των κανονισμών 2009. Μάλιστα χρέη δοκιμαστή κατείχει ο γνώριμος Niko Hulkenberg.
Επίσης πολλές οι κόκκινες σημαίες για τους πιλότους της BMW Sauber καθώς ο Ο Christian Klien έκανε τέτ-α-κε στη στροφή 5 άκινητοποιώντας το μονοθέσιο. Τις μεσημβρινές ώρες, ο Nelson Piquet συνέχισε απτόητος τις δοκιμές κάνοντας αρκετούς γύρους και ο Jenson Button συνομίλησε αρκετά με τον Ross Brawn στα pit της Honda.
Η κατακόκκινη τώρα Ferrari του Luca Badoer επέστρεψε στα pit με κάποιο χτύπημα στο πλαινό μέρος, χωρίς όμως ακόμα να έχει γίνει γνωστό σε πιό σημείο της πίστας και πως κατάφερε να τη χτυπήσει ο Ιταλός δοκιμαστής. Μάλλον ήταν περισσότερο ατζαμής απο άλλους.
Εκείνο που ξεχώρισε όμως ήταν η BMW Sauber να σταματάει στη πίστα μέσα στις πρώτες δύο ώρες. Ειδικότερα σύμφωνα με τα γεγονότα, ο Nick Heidfeld σταμάτησε στη πρώτη στροφή χωρίς προφανή λόγο και είναι ο υπαίτιος της πρώτης κόκκινης σημαίας της ημέρας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια