FORMULA 1

Column Left

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2008

Εντυπωσιακο φιναλε στο Βαλκανικο Κυπελλο

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκετο Σαββατοκύριακο 22-23 Νοεμβρίου το 1ο Βαλκανικό κύπελλο, για την Νοτιοανατολική Ευρώπη. Αναλυτικά μόλις 81 οδηγοί από τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, την Τουρκία, τα Σκόπια, την Σερβία και προπάντων απο την Ελλάδα έδωσαν το παρόν στην πίστα καρτ Drive Park της Θεσσαλονίκης.

Το αγωνιστικό φινάλε ήταν καταπληκτικό δεδομένου ότι τοΒαλκανικό κύπελλο είναι τμήμα του 5ου γύρου του πρωταθλήματος SEEKZ ακολουθώντας μαζί τον τελευταίο αγώνα για την κατηγορία KZ2 του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Ικανοποίηση απο τους παρόντες για το Βαλκανικό κύπελλο υπο την σφραγίδα της ΕΘΕΑ και των τοπικών Λεσχών..
Αναφορικά με τον αγωνιστικό απολογισμό οι Έλληνες οδηγοί συγκλόνισαν τους θεατές σημειώνοντας νίκες και στις τέσσερις κατηγορίες του προγράμματος. Μάλιστα κορυφαία στιγμή ήταν όταν ο Στράτος Κυρλαγκίτσης με την κατάκτηση του πρωταθλήματος SEEKZ της κατηγορίας Mini σήκωσε την κούπα. Ο Κυρλαγκίτσης διατήρησε την αγωνιστική του φόρμα τερματίζοντας δυο φορές πίσω από τον εξαιρετικό Αλέξανδρο Ντριο. Αντίθετα, ο έτερος διεκδικητής του τίτλου, ο Ρουμάνος Dionisios Marcu, πλήρωσε ακριβά την κακή του επίδοση στις κατατακτήριες δοκιμές που τον άφησε στην 26η θέση του grid. Μάλιστα το βάθρο στον 1ο αγώνα συμπλήρωσε ακόμη ένας Έλληνας, ο Χρήστος Σαγανάς. Ελπίζουμε κι άλλες επιτυχίες στο απώτερο μέλλον...

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια