FORMULA 1

Column Left

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2008

Ετοιμαζονται οι ομαδες της F1 αλλα ο Briatore θα φυγει...

ΕΤΟΙΜΕΣ είναι οι ομάδες και οι οδηγοί τους για το πρωτάθλημα του 2009 μετά τις πρόσφατες αποφάσεις. Η Force India ανακοίνωσε ότι οι οδηγοί της ομάδας για το 2009 θα είναι οι Giancarlo Fisichella και Adrian Sutil, χωρίς αλλαγές για τα ζεστά τα μονοθέσια της ομάδας φέτος. Εξάλλου, ανακοινώθηκε ότι ο Vitantonio Liuzzi παραμένει δοκιμαστής και τρίτος οδηγός. Έτσι, δόθηκε τέλος στις εικασίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας.

Στο μεταξύ ένας θρύλος στο χώρο της Formula 1 όπως ο Flavio Briatore προέβη σε μια ιστορική ανακοίνωση. Ο Ιταλός μάνατζερ της Renault έχει αφήσει την σφραγίδα του στον χώρο με γενναίες αποφάσεις, τόσο μέσα όσο και έξω από τις πίστες. Πάντως, όπως άφησε να εννοηθεί μιλώντας σε δημοσιογράφους, θα βρίσκεται στα paddock μόνο άλλα δύο χρόνια και ύστερα θα αποχωρήσει.
Τέλος μία μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία εμφανίζεται ως υποψήφιος αγοραστής της ομάδας Formula 1 της Honda. Ο γαλλικός όμιλος PSA, που περιλαμβάνει τις μάρκες Peugeot και Citroen, φέρεται να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να εμφανιστεί στη Formula 1, αναλαμβάνοντας την ομάδα της Honda. Οι πρώτες φήμες έκαναν την εμφάνισή τους την προηγούμενη εβδομάδα και το βελγικό περιοδικό Autosportnieuws δημοσίευσε πληροφορία από ανώνυμη πηγή ότι αξιωματούχοι της PSA ερευνούν το ενδεχόμενο αγοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια