FORMULA 1

Column Left

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2008

Ο Schumi στη συναντηση των Πρωταθλητων!

ΤΟ ετήσιο συμπόσιο των Πρωταθλητών στα γήπεδα έρχεται την Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, όπου το στάδιο Wembley θα φιλοξενήσει τον «Αγώνα Των Πρωταθλητών» του 2008.

Μάλιστα η λίστα οδηγών επιφυλάσσει αρκετά λαμπερά αστέρια των αγώνων όπως : οι Michael Schumacher, Jenson Button, David Coulthard και Sebastian Vettel από τη Formula 1, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του WRC Sebastien Loeb, ο συνοδηγός του στο WTCC Υvan Miller με τον αιώνιο αντίπαλο Andy Priaulx, ο Κύριος Le Mans Tom Kristensen, ο άσος του NASCAR Carl Edwards, ο περυσινός νικητής Mattias Ekstrom κ.α.
Υπολογίζετια ότι 90.000 θεατές θα κατακλύσουν τις εξέδρες για τον φετινό αγώνα, παρουσία τουεπτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Michael Schumacher, που πέρυσι άγγιξε τον τελικό, καθώς δεν κτέληξε να προσθέσει έναν ακόμα τίτλο στο ενεργητικό του...«Το ωραίο είναι ότι συναντάς συναδέλφους από άλλες μορφές του μηχανοκίνητου αθλητισμού και έχεις την ευκαιρία να περάσεις χρόνο μαζί τους. Συνήθως αυτό είναι αδύνατο αφού κατά τη διάρκεια των αγωνιστικών Σαββατοκύριακων όλοι είναι απασχολημένοι και συγκεντρωμένοι στη δουλειά τους. Εδώ η ατμόσφαιρα είναι χαλαρή και αυτό είναι υπέροχο. Έχω απεριόριστο σεβασμό για όσους αντιμετωπίσω στον αγώνα των πρωταθλητών. Κάθε ένας από τους συμμετέχοντες, ξεχωρίζει στο δικό του θεσμό και το κοινό χαρακτηριστικό όλων είναι το πάθος για την ταχύτητα», υποστήριξε όλο χαρά ο Schumi μιλώντας στους δημοσιογράφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια