FORMULA 1

Column Left

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008

Η οικονομικη κριση φερνει περικοπες οπως προβλεψε το f1kart.gr

ΤΟ f1kart.gr εδώ κα καιρό ήταν η πρώτη ιστοσελίδα που σας ενημέρωσε για τα στοιχεία της οικονομικής κρίσης παγκοσμίως και το πως επηρεάζει με περικοπές μισθών στην Formula 1 καθώς δεν αποκλείεται να αλλάξουν πολλά δεδομένα την νέα χρονιά.

Τα υπέρογκα έξοδα μίας ομάδας Formula 1 διογκώνονται κυρίως απο τα συμβόλαια των δύο πιλότων της, αλλά και το πολυπληθές προσωπικό της για να παίξει ρόλο στο Πρωτάθλημα και τουλάχιστον να μην φθάσει στο χείλος της αποχώρησης όπως προέβη πρόσφατα η Honda! Mε βάση το αρνητικό κλίμα της οικονομικής κρίσης οι υπεύθυνοι των ομάδωνετοιμάζουν απο τώρα μειωμένους προυπολογισμούς και περικοπές απο όλα τα σημεία και κυρίως απο τα συμβολαια των οδηγών.
Παρά το γεγονός ότι δεν έχει γίνει λόγος για απολύσεις οι περικοπές αποτελούν μονόδρομο όπως επιβεβαιώνει με δηλώσεις του και ο διευθυντής του αγωνιστικού τμήματος της Ferrari, Stefano Domenicali αναφέροντας ότι : «Πιστεύω πως στους επόμενους μήνες θα συντελεστεί μία μεγάλη επανάσταση, ακόμα και στον τομέα των πιλότων, όσον αφορά τα έξοδα», τόνισε με έμφαση ο Ιταλός στο περιοδικό Autosprint χωρίς να αφήσει περιθώρια για άλλες εξελίξεις και φαίνεται ότι την νέα χρονιά θα δούμε μεγάλες αλλαγές στα πίτς..

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια