FORMULA 1

Column Left

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

O HAMILTON ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΤΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ

Ο στόχος του Άγγλου είναι να κερδίσει το Grand Prix Βραζιλίας και υπολογίζει και τις δύο Williams για τη μάχη της νίκης στο Ιντερλάγκος.
αΣτον Λιούις Χάμιλτον αρκούν δύο δεύτερες θέσεις στα δύο τελευταία φετινά Grand Prix της Formula 1 για να γίνει πρωταθλητής, όμως ο Άγγλος λέει ότι το απόγευμα της Κυριακής (9/11) στο πρώτο εξ αυτών, στο GP Βραζιλίας, ο μοναδικός του στόχος είναι η νίκη.
"Μόλις λέγαμε για τις κατατακτήριες δοκιμές, ότι ήταν πολύ διασκεδαστικές", είπε και συνέχισε: "Ο Νίκο έκανε έναν σπουδαίο γύρο και εγώ έχασα λίγο χρόνο στη στροφή 10, ίσως και ελάχιστο στην πρώτη στροφή. Αλλά ήταν σπουδαίο, να συνεχίζω και να προσπαθώ, έτσι πρέπει να είναι οι δοκιμές κατάταξης και πάντα πρέπει να υπάρχουν τέτοιες διαφορές. Ήταν συναρπαστικό και εύχομαι να το απόλαυσε πολύς κόσμος".
"Η πολ ποζίσιον, φυσικά, είναι το καλύτερο σημείο για να εκκινήσεις εδώ, αλλά ο αγώνας θα είναι μεγάλος αύριο. Θα είναι συναρπαστικό, με όλα τα πιτ-στοπς και τον καιρό, δεν ξέρουμε τι θα συμβεί. Θέλω πολύ να κερδίσω, όπως και καθένας εδώ, οπότε θα προσπαθήσω όσο πιο πολύ μπορώ αύριο". Χάμιλτον, που έχει μόλις ένα βάθρο στο σημείο όπου έγινε πρωταθλητής το 2008, είπε:"Δεν σκέφτομαι και τόσο το παρελθόν. Όπως είπα, είμαι εδώ για να κερδίσω. Οπότε, θα προσπαθήσω να εκκινήσω όσο το δυνατόν καλύτερα αύριο - η απόσταση είναι μικρή προς τις δύο πρώτες στροφές. Ο αγώνας έχει 71 γύρους και θα έχουμε 2-3 πιτ-στοπς και θα συμβούν πολλά στον αγώνα. Αλλά η εκκίνηση δεν είναι η μόνη μας ευκαιρία. Όπως σε όλους τους αγώνες, ελπίζω να αγωνιστούμε για τη νίκη".
"Θέλω να επαναλάβω ότι είμαι εδώ για να κερδίσω", απάντησε σε ερώτηση αν θα συμβιβάζονταν με τη δεύτερη θέση. "Ο στόχος είναι πάντοτε η νίκη, οπότε δεν σκέφτομαι κάτι άλλο. Θέλω να πάρουμε άλλο ένα 1-2 για την ομάδα και θα πρέπει να δώσουμε μάχη για αυτό, διότι η Williams είναι πολύ κοντά και θα γίνει μεγάλη μάχη αύριο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια