FORMULA 1

Column Left

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΡΤ 2009

Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησε ο πέμπτος και προτελευταίος αγώνας του πανελλήνιου πρωταθλήματος. Μια στροφή πριν από το τέλος και όλα δείχνουν ότι θα έχουμε συναρπαστικό φινάλε, αφού σε όλες τις κατηγορίες η υπόθεση τίτλος παρέμεινε ορθάνοιχτη.
Στην κατηγορία Μίνι ο μεγάλος κερδισμένος ήταν ο Χρήστος Σαγανάς, που με δύο νίκες στους ισάριθμους τελικούς αύξησε τη βαθμολογική του διαφορά από τον μεγάλο του αντίπαλο Αλέξανδρο Ντρίο που είχε έναν καταστροφικό αγώνα. Πολύ καλό αγώνα πραγματοποίησαν οι Λεβισιανός, Στέγγος, Ψαλτάκης και Ζαχαρέλης.
Στην συναρπαστικότερη κατηγορία της φετινής χρονιάς KF3, η μέρα ανήκε στον Φίλιππο Καλέση. O νεαρός οδηγός της PRT ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος κερδίζοντας με χαρακτηριστική άνεση τους δύο τελικούς. Πέραν του νικητή ξεχώρισαν οι Κελεσίδης, Κουτσοδήμος και Κυρλαγκίτσης.
Στην ΚF2 o πρωταθλητής του 2008 Παύλος Ξυνός παρέμεινε ζωντανός στην υπόθεση τίτλος απέναντι στον μεγάλο του αντίπαλο Βασίλη Κοτέογλου. Οι δύο τους έκαναν το ένα δύο και στους δύο τελικούς και πλέον περιμένουν τον τελευταίο αγώνα για να λύσουν τις διαφορές τους. Οι Γιαννούλης και Παππάς συμπλήρωσαν το πόντιουμ σε πρώτο και δεύτερο τελικό αντίστοιχα.
Τέλος στην ΚΖ2 η είδηση της ημέρας ήταν η πρώτη νίκη του Μιχάλη Χαλκιόπουλου στον δεύτερο τελικό της ημέρας που είχε όπως πάντα την pole position. Στον πρώτο τελικό επικράτησε ο Μανώλης Τζαμαριαδάκης που πέρασε επικεφαλής της βαθμολογίας.
Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί στις 8 Νοεμβρίου και πάλι στο Kartodromo.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια