FORMULA 1

Column Left

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Δηλωσεις Alonso για την Ferrari

Ο Ισπανός δυο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής διαλαλεί την πίστη του στην ικανότητα της Ferrari να ανακάμψει μετά την μέτρια απόδοση στους τρεις πρώτους αγώνες της χρονιάς.
Η Ιταλική ομάδα φάνταζε φαβορί με την απόδοσή της στις χειμερινές δοκιμές εξέλιξης αλλά η εικόνα ήταν τελείως διαφορετική στους αγώνες.
Ο Αλόνσο υπολείπεται ήδη 42 βαθμούς από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Σεμπάστιαν Φέτελ. Μιλώντας σχετικά ο 30χρονος Ισπανός τόνισε: «Σίγουρα δεν κάναμε το ξεκίνημα που ελπίζαμε. Εμπιστεύομαι την ομάδα, ξέρω την νοοτροπία και νιώθω την επιθυμία όλων στο Μαρανέλο να ανακάμψουμε. Στο παρελθόν ως αντίπαλος αλλά και μέλος της ομάδας έχω δει τι είναι ικανή να κάνει. Θυμάμαι το 2006 στο πρώτο μέρος του πρωταθλήματος η διαφορά ήταν μεγάλη από τη Renault και είχα φτιάξει ένα σημαντικό προβάδισμα στη βαθμολογία αλλά μετά η Ferrari επανήλθε και ο Σουμάχερ κατάφερε να προηγηθεί στη βαθμολογία δυο αγώνες πριν το τέλος. Αλλά ακόμη και πέρυσι τόσο στην Τουρκία όσο και στην Αγγλία πολλοί ήταν αυτοί που έλεγαν ότι η χρονιά είχε τελειώσει για μας και θα επικεντρωθούμε στο 2011. Εμείς όμως ανακάμψαμε και μείναμε στη μάχη του τίτλου μέχρι το τέλος. Μπορεί να ακούγεται σα σλόγκαν αλλά δεν πρέπει ποτέ να τα παρατάς στη Formula 1».
Επόμενος αγώνας στο πρόγραμμα είναι το Τουρκικό GP στις 8 Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια