FORMULA 1

Column Left

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Michael Schumacher τελος η F1 το 2012

Ο Michael Schumacher επιμένει για ακόμα μια φορά ότι σκοπεύει να ολοκληρώσει το συμβολαίο του με την Mercedes-Benz από την θέση του πιλότου, ενώ επιπλέον επιβεβαιώνει ότι στα μελλοντικά του σχέδια δεν υπάρχει κάποια σκέψη για επέκταση του συμβολαίου του ως πιλότος της Mercedes GP. Ωστόσο, υπάρχουν σκέψεις στο μυαλό του ανήσυχου Γεμανού πιλότου για κάποια άλλη ομάδα ή απλά σκοπεύει να μείνει στον χώρο της Formula 1 από κάποιο άλλο πόστο;
Αν και ο 7 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην Formula 1 δεν είχε φέτος την καλύτερη αρχή, με δεδομένο ότι τα μονοθέσια της Mercedes GP δείχνουν να είναι περισσότερο ανταγωνιστικά από ότι πέρυσι, δηλώνει στο εβδομαδιαίο περιοδικό Bunte ότι έχει ως αποστολή του να φέρει την Mercedes GP στην κορυφή των podiums, κάτι για το οποίο θα παλέψει μέχρι και το τέλος του 2012, όποτε και λήγει το συμβολαίο του με τα ασημένια βέλη.
O Michael Schumacher δηλώνει sto Bunte ότι:
"Αυτός είναι και ο λόγος που παλεύω με την Mercedes GP, λόγω της πρόκλησης που υπάρχει",ωστόσο ο Γερμανός 42χρόνος παραδέχτηκε ότι η προσπάθεια δεν θα είναι και τόσο εύκολη μιας και δεν είναι πια 25χρόνος.
Συνεχίζοντας ο Schumi τόνισε χαρακτηριστικά ότι: "Θα ολοκληρώσω το τριετές συμβόλαιο μου με την Mercedes GP και στην συνέχεια θα μείνω στην Mercedes ως εκπρόσωπος της γερμανικής φίρμας".
Την ίδια στιγμή που οι άνθρωποι της Mercedes αναζητούν τον διάδοχο για την θέση του Schumacher για το 2013, πιστεύουν και επενδύουν στο μέλλον του Nico Rosberg, με τον Ross Brawn να παραδέχεται ότι προσπαθεί να βάλει τον μόνιμο κάτοικο του Monaco στις μόνιμες υποψηφιότητες για τον παγκόσμιο τίτλο οδηγών στην Formula 1.
Από την άλλη, οι φήμες κάνουν λόγο για τον διάδοχο του Michael Schumacher, με τον Paul di Resta να φέρεται ως κάτοχος της pole position για την συγκεκριμένη θέση. Ο Paul di Resta ήταν μέρος του motorsport προγράμματος της γερμανικής φίρμας με την συμμετοχή του και στο DTM τις προηγούμενες αγωνιστικές σεζόν. Όσο για το ντεμπούτο του στην Formula 1 φέτος με την ομάδα της Force India, μέχρι τώρα έχει καταφέρει να τερματίσει και στα τρια πρώτα grand prix μέσα στους βαθμούς. Μάλιστα στο κινεζικό grand prix κατάφερε να δει καρό σημαία από την 8η θέση, γεγονός που φυσικά είδε πολύ θετικά και το αφεντικό της Mercedes, Norbert Haug, ο οποίος μάλιστα δεν δίστασε να δηλώσει τον ενθουσιασμό του στον ειδικό τύπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια