FORMULA 1

Column Left

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Tα εορταστικά δώρα των πιλότων της Formula 1

Ποιο ήταν το καλύτερο δώρο, που σας έκαναν τα Χριστούγεννα; Οι πιλότοι της Formula 1 απάντησαν στο συγκεκριμένο ερώτημα, εκπλήσσοντας μάλιστα μερικές φορές με τις αποκαλύψεις τους. Κάποιος χάρηκε με ένα σετ κάρτες Πόκεμον, άλλος θυμάται ακόμη τον εξοπλισμό για χόκεϊ επί πάγου, που τον περίμενε κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, ενώ ένας τρίτος πέταξε στα σύννεφα, όταν οδήγησε για πρώτη φορά ένα μονοθέσιο της Formula 1.
Aς ανοίξουμε λοιπόν τα πακέτα τους!
Μαξ Φερστάπεν
Ο νεαρός οδηγός αποκάλυψε, ότι ένιωσε πραγματικά ευτυχισμένος, όταν του δώρισαν ένα κράνος για καρτ.
Ντάνιελ Ρικιάρντο
Ο Αυστραλός πέταξε στα σύννεφα πριν αρκετά χρόνια, όταν έκανε λίγο πριν τα Χριστούγεννα την πρώτη του δοκιμαστική διαδρομή με ένα μονοθέσιο της Toro Rosso.
Στόφελ Βαντόρν
Για τον νεαρό οδηγό, το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο που έχει στη μνήμη του, ήταν ένα πλήρες σετ με κάρτες Πόκεμον.
Φελίπε Μάσα
Ο Βραζιλιάνος επιβεβαιώνει τη φήμη του ως χαζομπαμπάς, καθώς αναφέρει ως συγκινητικότερο δώρο τη γέννηση του γιου του λίγο πριν τα Χριστούγεννα.
Πασκάλ Βερλάιν
Αρωμα αγώνων και…ηλεκτρονικών είχε το καλύτερο δώρο του Γερμανού, που δεν ήταν άλλο από ένα Playstation με ένα παιχνίδι της Formula 1.
Mάρκους Ερικσον
Σαν γνήσιος Σουηδός, ο Ερικσον είχε ενθουσιαστεί με τον εξοπλισμό για χόκεϊ επί πάγου, που του είχαν δωρίσει όταν ήταν παιδί οι γονείς του.
Ρομέιν Γκρόσιαν
Οτιδήποτε του δωρίζουν τα παιδιά του, παραμένει ανεξίτηλα στη μνήμη του. Ο Γκρόσιαν υπογράμμισε επίσης, ότι τα Χριστούγεννα έχουν αποκτήσει πολύ μεγαλύτερη σημασία για τον ίδιο από τότε, που απέκτησε δύο παιδιά.
Κάρλος Σάινθ
Ο νεαρός Βραζιλιάνος δεν κρύβει την αδυναμία του για τους δύο τροχούς, γιαυτό εξάλλου και τονίζει, ότι θυμάται ακόμη την πρώτη του μοτοσικλέτα για αγώνες Motocross, που του είχαν κάνει δώρο κάποια Χριστούγεννα.
Zαν Αλεζί
Για τον πρώην πιλότο της Formula 1, το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο της ζωής του ήταν η γέννηση της κόρης του πριν είκοσι χρόνια!
Βαλτέρι Μπότας
Το φαβορί για τη θέση του Ρόσμπεργκ στη Mercedes θυμάται ακόμη τις γιορτές, που του δώρισαν τα πρώτα του παπούτσια για αγώνες αυτοκινήτων.
Εστεμπάν Οκόν
Το μεγαλύτερο δώρο ήταν σύμφωνα με δηλώσεις του οδηγού της Renault η πρόσφατη ανανέωση του συμβολαίου του για άλλον ένα χρόνο στη Formula 1.
Νίκο Χούλκενμπεργκ
Αξέχαστο έχει μείνει στο Γερμανό οδηγό το πρώτο του καρτ, που πήρε δώρο από τους γονείς του, όταν ήταν μόλις επτά ετών.
Τζόλιον Πάλμερ
Και για τον Πάλμερ, το καλύτερο δώρο ήταν επίσης ένα καρτ. Όπως τονίζει μάλιστα, με αυτό το δώρο ξεκίνησε και η αγωνιστική του καριέρα.
Τζιν Χάας
Ο Αμερικανός αναφέρει ως πολύ καλό δώρο την άδεια συμμετοχής της ομάδας του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια