FORMULA 1

Column Left

Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

GP Τουρκiας 2009: Η 2η pole του Sebastian Vettel



Τη δεύτερη φετινή του pole position κατόρθωσε άντε στο όμορφο τοπίο του Grand Prix Τουρκίας, 7ου φετινού αγώνα της Formula 1, ο Sebastien Vettel. Δίπλα στον οδηγό της RBR-Renault στην πρώτη σειρά της εκκίνησης θα παραταχθεί ο Jenson Button της Brawn-Mercedes.
Στον αγώνα της Κυριακής 07/06 (15:00, ΑΝΤ1) από τη δεύτερη σειρά θα εκκινήσουν οι έτεροι πιλότοι των δύο ομάδων, Rubens Barrichello και Mark Webber, εμπρός από την Toyota του Jarno Trulli και τις δύο Ferrari των Kimi Raikkonen και Felipe Massa.
Η BMW Sauber επιβεβαίωσε την αγωνιστική της άνοδο με την εισαγωγή του διπλού της διαχύτη, καθώς οι Robert Kubica και Nick Heidfeld κατέλαβαν τηγν 10η και 11η θέση αντίστοιχα, πίσω από τους Fernando Alonso (Renault) και Nico Rosberg (Williams-Toyota).
Οι δοκιμές κατάταξης στην πίστα της Πόλης επεφύλασσαν μία ακόμη απογοήτευση για τη McLaren, καθώς ο Heikki Kovalainen θα βρεθεί στην 14η θέση της εκκίνησης, ενώ ο Lewis Hamilton δεν κατάφερε καν να περάσει την πρώτη περίοδο και περιορίστηκε 16ος. Μένει τώρα να δούμε τι εκπλήξεις μας πειφυλάσσει ο κύριος αγώνας στην Πόλη αλλά και την δυναμικότητα των ομάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια