FORMULA 1

Column Left

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

Το πρόγραμμα της F1 και του MotoGP αυτό το τριήμερο


 Η Formula 1 και το MotoGP επιστρέφουν αυτό το Σαββατοκύριακο στην αγωνιστική δράση, με το πρώτο να βρίσκεται στη μέση ενός triple-header, ενώ το δεύτερο ολοκληρώνει τη σεζόν του.

Απευθείας πτήση από το Μεξικό προς τη Βραζιλία κάνει η Formula 1, καθώς μετά από έναν χρόνο απουσίας, ο αγώνας στην πίστα του Ιντερλάγκος επιστρέφει. Η επίσημη ονομασία του αγώνα είναι GP Σάο Πάολο και μας προετοιμάζει για ακόμα μια συναρπαστική μονομαχία.

Ο Μαξ Φερστάπεν άνοιξε τη διαφορά στη βαθμολογία οδηγών στους 19 βαθμούς από τον Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος πρέπει να τα παίξει όλα για όλα σε μια πίστα που παραδοσιακά δεν ταιριάζει στη Mercedes. Επιπλέον, στο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών, η γερμανική ομάδα, έχει πλέον μόλις 1 βαθμό διαφορά από τη Red Bull Racing.

Το GP Βραζιλίας θα έχει το τρίτο και τελευταίο F1 Sprint για το 2021. Αυτό σημαίνει πως οι κατατακτήριες μεταφέρονται για την Παρασκευή, ενώ το Σάββατο θα δούμε έναν μίνι αγώνα 100 χλμ, που θα κρίνει τη σειρά εκκίνησης του Grand Prix της Κυριακής.

Ο καιρός αναμένεται να παίξει το δικό του ρόλο, καθώς η πρόβλεψη κάνει λόγο για βροχές την πρώτη και τη δεύτερη ημέρα του τριημέρου. Η Pirelli ακολουθεί συντηρητική στρατηγική, φέρνοντας τις γόμες C2, C3 και C4 στοv αγώνα.

motogp algarve

Από τη μεριά του, το MotoGP θα επισκεφθεί την πίστα Ρικάρντο Τόρμο για το GP Βαλένθιας. Ο τελευταίος αγώνας αναμένεται ιδιαίτερα σημαντικός και συγκινητικός, μιας και είναι ο τελευταίος του Βαλεντίνο Ρόσι στο Πρωτάθλημα. Ο Ιταλός βάζει τέλος σε μια πλούσια καριέρα, έχοντας σπάσει πολλά ρεκόρ, κατέκτησε τίτλους και έγραψε τη δική του ιστορία. Από το 2022 θα δούμε την ομάδα του να εισέρχεται στο MotoGP με μοτοσικλέτες της Ducati.

Στα αγωνιστικά, η Ducati βρίσκεται σε εντυπωσιακή φόρμα, με τον Πέκο Μπανάια να κατακτά τη νίκη στον αγώνα του Πορτιμάο πριν από λίγες ημέρες. Μάλιστα, η ιταλική φίρμα κατέκτησε το Πρωτάθλημα Κατασκευαστών και αναμένεται στον τελευταίο αγώνα να κατακτήσει και το Πρωτάθλημα Ομάδων.

Η μετάδοση του GP Βραζιλίας της Formula 1 θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ και την Cosmote TV. Η μετάδοση του GP Βαλένθια θα γίνει από την Cosmote TV. Μην χάσετε τα LIVE του Gazzetta, όλες τις ημέρες αγωνιστικής δράσης.

Πρόγραμμα F1 GP Βραζιλίας

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου

17:30 – Πρώτη Περίοδος Ελεύθερων Δοκιμών

21:00 – Κατατακτήριες Δοκιμές (LIVE)

Σάββατο 13 Νοεμβρίου

17:00 – Δεύτερη Περίοδος Ελεύθερων Δοκιμών

21:30 – Αγώνας Sprint (LIVE)

Κυριακή 14 Νοεμβρίου

19:00 – Αγώνας (LIVE)

Πρόγραμμα MotoGP GP Βαλένθια

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου

10:55 – Πρώτη Περίοδος Ελεύθερων Δοκιμών

15:10 – Δεύτερη Περίοδος Ελεύθερων Δοκιμών

Σάββατο 13 Νοεμβρίου

10:55 – Τρίτη Περίοδος Ελεύθερων Δοκιμών

14:30 – Τέταρτη Περίοδος Ελεύθερων Δοκιμών

15:10 – Κατατακτήριες Δοκιμές (LIVE)

Κυριακή 14 Νοεμβρίου

10:40 – Warm-Up

15:00 – Αγώνας

Image credit: Mercedes-AMG, Yamaha

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια