FORMULA 1

Column Left

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Formula 1: Εκτος FOTA και η Sauber

Το ρήγμα στις τάξεις της FOTA γίνεται όλο και πιο βαθύ, δημιουργώντας σοβαρά ερωτηματικά για το μέλλον της Ενωσης.
Μετά τις Ferrari και Red Bull μια ακόμη ομάδα ανακοίνωσε την αποχώρησή της.

Η Sauber ειδοποίησε τα μέλη της FOTA πριν μερικές ημέρες ότι δεν επιθυμεί να παραμείνει στoους κόλπους της Ενωσης και γίνεται έτσι η τρίτη ομάδα που απομακρύνεται. Εκπρόσωπός της επιβεβαίωσε σήμερα την πρωτοβουλία της Ελβετικής ομάδας για λόγους «οι οποίοι έχουν αναλυθεί πλήρως στην FOTA και δεν θα δημοσιοποιηθούν προς το παρόν», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.
Πέραν όμως της Sauber, το Autosport αναφέρει ότι μια ακόμη ομάδα προτίθεται να ακολουθήσει τον δρόμο της Sauber και αυτή δεν είναι άλλη από την Toro Rosso. Η ομάδα της Φαένζα φαίνεται ότι συντάσσεται με τη απόφαση της μητρικής Red Bull. Η μη αποστολή εκπροσώπου και η απουσία της από την χθεσινή συνάντηση των μελών της FOTA ενίσχυσε την άποψη αυτή. Κανένας όμως από την Toro Rosso δεν επιβεβαίωσε την πιθανότητα παραίτησής της από την Ενωση.
Προς το παρόν τα εναπομείναντα μέλη της Ενωσης των ομάδων της Formula 1 που είναι η McLaren, η Renault, η Williams, η Mercedes GP, η Force India, η Lotus και η Virgin, συναντήθηκαν χθες για να συζητήσουν ποιο θα είναι το μέλλον της FOTA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια