FORMULA 1

Column Left

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Αληθινα λογια απο τον Trulli...

Ο Γιάρνο Τρούλι είναι αισιόδοξος ότι η Caterham (πρώην Lotus) θα καταφέρει να πάρει τους πρώτους της βαθμούς στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula1 της νέας χρονιάς.
Ως Lotus Racing το 2010 και Team Lotus το 2011 δεν κατάφερε να πάρει τους πρώτους της βαθμούς στο παγκόσμιο της Formula1. Ο Γιάρνο Τρούλι, ωστόσο, εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα το πράξει αυτό το 2012 ως Caterham. «Τα πράγματα είναι πραγματικά ελπιδοφόρα. Τελικά θα έχουμε το KERS που δεν είχαμε πέρυσι, αυτό θα είναι μια μεγάλη βοήθεια. Θυμάμαι όταν δεν το είχα στην Toyota, ήταν ένα πρόβλημα που έκανε τη διαφορά.
Η τεχνική δομή της ομάδας θα βελτιωθεί επίσης. Νέοι μηχανικοί έρχονται όλη την ώρα και η πρόσληψη του Τζον Ίλεϊ από τη McLaren επιβεβαιώνει τις φιλοδοξίες της ομάδας. Δε θέλω να πω ότι θα κερδίσω αγώνες, όμως νομίζω η φιλοδοξία να αφήσουμε το γκρουπ των νέων ομάδων και να μπούμε στις μεσαίες είναι ρεαλιστική. Θα αρχίσουμε να δείχνουμε τι είμαστε ικανοί να κάνουμε στους αγώνες και να παίρνουμε τους παρθενικούς βαθμούς», ήταν τα λόγια του Ιταλού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια