FORMULA 1

Column Left

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Formula 1: Διαψευδει τωρα η HRT

Τέλος στα διάφορα δημοσιεύματα που ήρθαν στο φως και ήθελαν την HRT (Hispania Racing Τeam) να συνεργάζεται με την Caterham (πρώην Team Lotus) του Τόνι Φερνάντες στην κατασκευή του νέου της μονοθέσιου.
Η Ισπανική ομάδα διαβεβαιώνει σε επίσημη ανακοίνωση της ότι στην τρίτη της χρονιά στη Formula 1 θα κατασκευάσει εξ’ολοκλήρου στις εγκαταστάσεις το νέο της μονοθέσιο (F112).
Η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει ως εξής:
«Μετά από σχετικές πληροφορίες που παρουσιάστηκαν πρόσφατα στα ΜΜΕ, η HRT είναι υποχρεωμένη να αρνηθεί ότι η εταιρεία Caterham Technology and Innovation, θυγατρική της Caterham F1 θα αναλάβει τον σχεδιασμό και κατασκευή του μονοθέσιου F112.
Aντίθετα με ό,τι έχει δημοσιευθεί, η εξέλιξη του μονοθέσιου με το οποίο η HRT F1 θα αγωνιστεί στο επόμενο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1, θα πραγματοποιηθεί από το τεχνικό τμήμα της ομάδας στο Μόναχο, από ομάδα σχεδιαστών υπό την τεχνική επιτήρηση του Τζάκι Εκελαρτ και επικεφαλής αεροδυναμιστή Στέφαν Κόσε.
Παρά τα σφιχτά χρονοδιαγράμματα και την αλλαγή των κανονισμών του 2012, κάτι που σημαίνει ότι τα crash tests και οι διαδικασίες έγκρισης των πλαισίων θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί πριν τα μονοθέσια ξεκινήσουν τις δοκιμές, η ομάδα είναι πεπεισμένη ότι το νέο μονοθέσιο θα είναι έτοιμο για τις πρώτες δοκιμές το Φεβρουάριο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια