FORMULA 1

Column Left

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Θελει νεες νικες ο Raikonnen...

Ο Ντέιμον Χιλ πιστεύει ότι ο Κίμι Ραϊκόνεν μπορεί να προσθέσει δυο ακόμη παγκόσμια πρωταθλήματα της Formula1 στη συλλογή του, παρά την απουσία του για δυο χρόνια.
Η επιστροφή του Κίμι Ραϊκόνεν στη Formula1 αποτελεί τη μεγαλύτερη μεταγραφή ενόψει του 2012 και αρκετοί είναι αυτοί που τον έχουν... φάει ότι θα δυσκολευτεί να προσαρμοστεί. Αφού ο ίδιος ο Φινλανδός έδωσε την απάντησή του, ήρθε να τον στηρίξει και ο Ντέιμον Χιλ, ο οποίος κατέκτησε το μοναδικό πρωτάθλημα στην καριέρα του το 1996 σε ηλικία 32 χρονών.
Έτσι, τόνισε πως ο, πλέον, πιλότος της Renault μπορεί να προσθέσει δυο ακόμα τίτλους στη συλλογή του. «Είναι μεγάλη και καλή τύχη γι' αυτόν. Πρόκειται να δείξει ότι ακόμα το έχει. Έχει μια καλή ομάδα και είναι ακόμα νέος. Έχει κερδίσει, ήδη, ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα και ήμουν στη Formula1 στην ηλικία του, γι' αυτό σίγουρα έχει ακόμα να πανηγυρίσει δυο παγκόσμια πρωταθλήματα», δήλωσε ο 51χρονος Χιλ, ο οποίος αναφέρθηκε και στη μάχη του πρωταθλήματος.
«Θέλουμε να δούμε κάποιον να διαταράξει τα νερά, αν και πιστεύω ότι ο Αντριάν (Νιούι) είναι φανταστικός και πως οι Φέτελ, Γουέμπερ, Red Bull είναι μια μεγάλη ομάδα. Φαίνονται να λατρεύουν να διασκεδάζουν. Είναι καλό να το έχεις αυτό, όμως γνωρίζω ότι πρέπει να δώσουν μάχη γι' αυτό. Δε θέλουν να είναι αρκετά εύκολο. Έτσι, θα ήταν φανταστικό να δούμε μια καλή τιτανική μάχη μεταξύ των τριών κορυφαίων ομάδων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια