FORMULA 1

Column Left

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Formula 1 και στην Ταυλανδη προσεχως...

Την άποψη ότι η Ταϊλάνδη θα είναι σε θέση, έστω σε δύο ή τρία χρόνια, να φιλοξενήσει με επιτυχία Grand Prix του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1, εξέφρασε ο ιδιοκτήτης της Red Bull, Ντίντριχ Μάτεσχιτζ.
Το «αφεντικό» της Red Bull, Ντίντριχ Μάτεσχιτζ υποστήριξε στον Τύπο της χώρας του ότι η Ταϊλάνδη μπορεί να προστεθεί στην… αλυσίδα των ασιατικών χωρών που έχουν ενταχθεί στο επίσημο καλεντάρι της Formula 1, κάτι για το οποίο μάλιστα, είναι ενημερωμένος και ο Μπέρνι Εκλεστόουν.
«Είμαστε σε συζητήσεις. Η Ταϊλάνδη θα μπορούσε να φιλοξενήσει έναν αγώνα Formula1 σε 2-3 χρόνια. Ο Εκλεστόουν συμφωνεί με την ιδέα. Μπορεί να υπογράψουμε μια συμφωνία σύντομα…» τόνισε χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης της Red Bull, ο οποίος βρέθηκε στη συγκεκριμένη ασιατική χώρα προκειμένου να παραστεί στην κηδεία του επιχειρηματία, Χαλέο Γιουβίντια.
Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι επί ασιατικού εδάφους διεξάγονται οκτώ Grand Prix του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1 και συγκεκριμένα αυτά των Μαλαισία, Κίνας, Μπαχρέιν, Σιγκαπούρης, Ιαπωνίας, Κορέας, Ινδίας και Άμπου Ντάμπι. Τα ευρωπαϊκά Grand Prix στις μέρες μας είναι περισσότερα μόλις κατά ένα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια