FORMULA 1

Column Left

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Τελος δοκιμων με πρωτια Raikonnen

Ο Ράικονεν σημείωσε την καλύτερη επίδοση συνολικά των δύο τετραήμερων τεστ στη Βαρκελώνη, γυρίζοντας την πίστα σε 1:22.030. Ο φινλανδός οδηγός έκανε και τους περισσότερους γύρους σήμερα, 121 στον αριθμό. Για την Lotus, αυτή ήταν η τρίτη φορά που είδε την E20 να πηγαίνει πιο γρήγορα από όλα τα μονοθέσια αυτή την εβδομάδα, μετά τις δύο σερί πρώτες θέσεις του Ρομέν Γκροζάν την Πέμπτη και την Παρασκευή.
Ο Φερνάντο Αλόνσο ήταν δεύτερος με τη Ferrari F2012, σε απόσταση 0,220" από τον Ράικονεν, ενώ ο Μπρούνο Σένα της Williams πήρε την τρίτη θέση, μένοντας άλλα τέσσερα εκατοστά του δευτερολέπτου πίσω.
Ακολούθησαν στην κατάταξη ο Νίκο Χούλκενμπεργκ της Force India και ο Καμούι Κομπαγιάσι της Sauber, ο οποίος αντιμετώπισε ένα πρόβλημα στον κινητήρα το απόγευμα. Στην έκτη θέση κατέληξε ο Λιούις Χάμιλτον της McLaren, με χρόνο 0,4" πιο αργό από τον κορυφαίο της ημέρας.
Ο Βιτάλι Πετρόφ με το μονοθέσιο της Caterham ήταν έβδομος μπροστά από την Mercedes του Μίκαελ Σουμάχερ, τον Πάστορ Μαλντονάντο της Williams και τον Ντάνιελ Ρικιάρντο της Toro Rosso.
Αίσθηση προκάλεσε η κατάληψη της τελευταίας θέσης από τον Σεμπάστιαν Φέτελ με την αναβαθμισμένη Red Bull RB8.
Ο παγκόσμιος πρωταθλητής έκανε μόλις 15 γύρους το πρωί εξαιτίας ενός προβλήματος στο κιβώτιο ταχυτήτων, αλλά και της ζημιάς που υπέστη η μπροστινή του αεροτομή σε μια έξοδο που είχε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια