FORMULA 1

Column Left

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΗΣ F1

Η σοβαρή περιπέτεια του Μίκαελ Σουμάχερ δεν δίδαξε τίποτα στον Γκέρχαρντ Μπέργκερ που τραυματίστηκε σε ατύχημα στις αυστριακές Άλπεις. Ο Μίκαελ Σουμάχερ παλεύει για τη ζωή του στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, όμως το σοβαρό ατύχημα του στο Μεριμπέλ δεν δίδαξε τίποτα σε έναν αντίπαλο του. Ο Αυστριακός Γκέρχαρντ Μπέργκερ, 54 χρονών σήμερα, τραυματίστηκε σε ατύχημα στις αυστριακές Άλπεις.
Ο πρώην οδηγός της Ferrari, της McLaren, της Benetton μεταξύ άλλων έκανε σκι εκτός πίστας, όταν έχασε την ισορροπία του εξαιτίας της περιορισμένης ορατότητας. Ο πρώην συνιδιοκτήτης της Toro Rosso μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Ιωάννη στο Τιρόλο. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά και πήρε εξιτήριο το περασμένο σαββατοκύριακο, έχοντας σπάσει το χέρι του. Λίγο μετά την Πρωτοχρονιά οι φωτογραφίες του Λιούις Χάμιλτον με τα σκυλιά του στα χιόνια, είχαν προκαλέσει δυσμενή σχόλια.
Βλέπετε τις είχε ανεβάσει λίγα 24ωρα μετά το ατύχημα του Σουμάχερ στις γαλλικές Άλπεις.Ο Μπέργκερ κέρδισε δέκα αγώνες στην καριέρα του στη Φόρμουλα 1 στα 13 χρόνια της εμπλοκής του στο σπορ. Με τη Benetton-Renault πήρε τη νίκη στο Χόκενχαϊμ το 1997, την τελευταία στην καριέρα του. Έντεκα χρόνια μετά ανέβηκε ξανά στο βάθρο για να παραλάβει το τρόπαιο του νικητή στους κατασκευαστές στη νίκη του Σεμπάστιαν Φέτελ με την Toro Rosso στη Μόντσα. Τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς πούλησε το ποσοστό του στην ομάδα πίσω στον Ντίτριχ Μάτεστσιτς. Ήταν στενός φίλος του Άιρτον Σένα και βοήθησε τον ανιψιό του τελευταίου, Μπρούνο στα πρώτα βήματα του στη Φόρμουλα 1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια