FORMULA 1

Column Left

Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ SCHUMI


EPA/CHRISTOF STACHE/POOL

Το μεγάλο «αφεντικό» της Formula 1, ο Μπέρνι Έκλεστοουν, έσπασε για πρώτη φορά τη σιωπή του σχετικά με την τραγική ιστορία του επτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή Μίκαελ Σουμάχερ.
Μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα Bild ο 83χρονος Βρετανός μεγιστάνας παραδέχθηκε πως «φοβάμαι ότι θα λάβω κακές ειδήσεις, γι΄ αυτό ρωτώ τους φίλους του Μίκαελ ή την οικογένειά του προκειμένου να μάθω πώς πραγματικά είναι τα πράγματα». Ο Έκλεστοουν εξέφρασε ελπίδα αλλά και φόβο σχετικά με την κατάσταση του πρώην Γερμανού πιλότου, ο οποίος εισήχθη στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ και βρίσκεται σε κώμα από τις 29 Δεκεμβρίου, μετά από ένα τρομερό ατύχημα ενώ έκανε σκι στις πλαγιές του Μεριμπέλ.
«Θα ήθελα να επανέλθει σαν ο δικός μας Μίκαελ και όχι κάποιος άλλος», είπε χαρακτηριστικά ο Έκλεστοουν. «Μετά από ό,τι έχω ακούσει, πιστεύω ότι θα ξυπνήσει. Είναι όμως ακόμα ο Μίκαελ που όλοι γνωρίζουμε;» αναρωτήθηκε. «Συχνά σκέφτομαι γι΄ αυτόν κι ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά. Το μόνο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε», συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια