FORMULA 1

Column Left

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

«Ο Μπαλοτέλι δεν ήρθε σε συνάντηση για να δει Φόρμουλα 1»

Το γεγονός ότι ο Μάριο Μπαλοτέλι όταν ήταν παίκτης της Ίντερ δεν είχε παραβρεθεί σε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Ζοσέ Μουρίνιο για να δει Φόρμουλα 1, αποκάλυψε ο Πορτογάλος τεχνικός.
«Ο Μπαλοτέλι δεν ήρθε σε συνάντηση για να δει Φόρμουλα 1»
Ότι ο Μάριο Μπαλοτέλι είναι ιδιόρρυθμος το γνωρίζουμε όλοι. Σε όλες του τις ομάδες έχει δημιουργήσει κωμικοτραγικές καταστάσεις με όλους τους προπονητές που έχουν συνεργαστεί μαζί του να αποκαλύπτουν κατά καιρούς διάφορα προβλήματα που είχαν με τον Ιταλό επιθετικό. Άλλο ένα τέτοιο γεγονός έφερε στη δημοσιότητα ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, την περίοδο που δούλευε στην Ίντερ, είχε τον 24χρονο επιθετικό στο ρόστερ του. Ένα μεσημέρι είχε κανονισμένη συνάντηση μαζί του στο γραφείο του, όμως νεαρός Ιταλός δεν εμφανίστηκε ποτέ. Ο λόγος; Μα για να πάει να δει από κοντά τα προκριματικά της Φόρμουλα 1!

«Είχαμε προβλήματα. Αστεία προβλήματα. Του είχα πει μια φορά να είναι στις 2 το μεσημέρι στο γραφείο μου για να συζητήσουμε όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ. Τον πήρα τηλέφωνο να δω που ήταν και εκείνος είχε πάει στα προκριματικά της Φόρμουλα 1. Όταν τον ρώτησα γιατί δεν ήρθε μου απάντησε "Οι συναντήσεις στο γραφείο σου μπορούν να γίνουν κάθε μέρα όμως η Φόρμουλα 1 γίνεται μόλις μία φορά το χρόνο στην Ιταλία". Ήταν πραγματικά αστείο. Γελούσα για αρκετές μέρες», ήταν τα λόγια του Ζοσέ Μουρίνιο ο οποίος στη συνέχεια ανέφερε ότι ο επιθετικός της Λίβερπουλ είναι καλό παιδί απλά χρειάζεται στήριξη.

«Ο Μπαλοτέλι είναι ένα καλό παιδί. Απλά χρειάζεται στήριξη. Όταν ήταν στην Ίντερ χρειαζόταν την υποστήριξη των μεγαλυτέρων παικτών. Δεν είναι καλό να υπάρχει σχέση μόνο μεταξύ παίκτη και προπονητή. Είναι σημαντικό οι άνθρωποι που περιβάλουν τον προπονητή να βοηθούν σε τέτοια θέματα», κατέληξε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια