FORMULA 1

Column Left

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

O VETTEL ΦΟΡΕΣΕ FERRARI ΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ..

Formula 1: Πρώτη δοκιμή του Φέτελ με την Ferrari (video)  | onsports.gr
Φορώντας για πρώτη φορά την αγωνιστική φόρμα της Ferrari, ο Σεμπάστιαν Φέτελ, δεν έκρυψε την χαρά του, σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά την πρώτη του δοκιμή με το μονοθέσιο F-2012.
Ο Γερμανός πιλότος βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της «σκουντερία» και μαζί με το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, πήρε μια γεύση για το νέο σταθμό της καριέρας του.
Αναφορικά με την ιστορία της Ferrari o Φέτελ είπε: «Υπάρχουν πολλές ιστορίες, θρύλοι για την Ferrari και το πώς είναι να οδηγάς μια κόκκινη φόρμουλα. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως όλα αυτά, είναι αλήθεια, είναι πραγματικότητα»
Και στην συνέχεια τόνισε: «Δεν είναι απλά ιστορίες. Είναι ένας θρύλος ο οποίος είναι ζωντανός. Το να βρίσκεσαι μέσα σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο είναι κάτι πραγματικά εξαιρετικό, ιδιαίτερο. Το να βλέπεις ανθρώπους να κρέμονται στους τοίχους απλώς για να δουν αυτό το αυτοκίνητο. Είναι κάτι πραγματικά μαγικό. Κάτι που έγινε σήμερα και ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσω».
Επίσης, ο έμπειρος πιλότος της ιταλικής εταιρείας μετά την πρώτη του δοκιμή, έκανε αναφορά σε μνήμες του παρελθόντος, όταν στα παιδικά του χρόνια είχε επισκεφτεί το «Μαρανέλο» για να δει τα μονοθέσια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια