FORMULA 1

Column Left

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

ΣΚΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ ΣΟΥΜΙ

Σοβαρή καταγγελία για γιατρό Σουμάχερ | onsports.gr
Σε σοβαρή καταγγελία προέβη ο πρώην γιατρός της F1, Γκάρι Χάρτστιν, υποστηρίζοντας ότι συνάδελφος του προσπάθησε να πετύχει την απόλυση του. . 
Ο λόγος για τον Ζεράρ Σεγιάν, που διατηρεί καλές σχέσεις με τον στενό οικογενειακό κύκλο του Σουμάχερ. Ο Σέγιαν  προσπάθησε να προκαλέσει την απόλυση Χάρτσιν απ’ τον νοσοκομείο στο οποίο εργάζεται.
Ο Σεγιάν έχει συνεργασία με τη Διεθνή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA) και ο Αμερικανός συνάδελφος του αναφέρει ότι ταξίδεψε στη Λιέγη (τόπος εργασίας του Χάρστιν) με έναν φάκελο, που έχει αναρτήσεις του πρώην συνεργάτη του στο blog του και ένα ψεύτικο e-mail από τη γυναίκα του Σουμάχερ.
Επρόκειτο για πλαστό email σύμφωνα με τον Χάρτστιν, το οποίο δεν έφτασε ποτέ στα χέρια του, αφού ήταν γραμμένη λάθος η ηλεκτρονική διεύθυνση.
«Ήρθες εδώ για να μάθεις αν αυτό το blog παραβιάζει το συμβόλαιο μου με το νοσοκομείο, αναζητώντας ένα λόγο να με απολύσουν ή τουλάχιστον να με ενοχλήσεις», γράφει ο Χάρτστιν στο blog του απευθυνόμενος στον Σεγιάν.
Πάντως, όπως υποστηρίζει ο Χάρτσιν οι προσπάθειες του Σεγιάν έπεσαν στο κενό, καθώς ο διευθυντής της κλινικής πήρε το μέρος του υπαλλήλου του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια