FORMULA 1

Column Left

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

ΞΕΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗ ΛΗΘΗ ΤΟΝ ΣΟΥΜΙ

Ελβετική ιστοσελίδα αποκάλυψε πως οι χορηγοί του Μίχαελ Σουμάχερ τερματίζουν τα συμβόλαια με τον πολυπρωταθλητή και ενώ πλησιάζει η επέτειος του ατυχήματος
Kάνοντας σκι o επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 νιώθει ένα χρόνο μετά την αγάπη και τη συμπαράσταση των θαυμαστών του και όχι μόνο. Όλοι θέλουν να ξαναγίνει καλά.
Στα χρόνια της Ferrari ο Γερμανός ήταν σταθερά ένας από τους πέντε πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές στον κόσμο. Παρέμεινε ο πλουσιότερος οδηγός της Φόρμουλα 1 ακόμα και όταν κρέμασε οριστικά το κράνος του το 2012.
Η Mercedes και η  DVAG συνεχίζουν να τον στηρίζουν, αλλά όχι οι περισσότεροι από τους υπόλοιπους χορηγούς του. Ο Φιλίπ Γκαϊντούλ, ιδιοκτήτης των εταιρειών ρουχισμού Navyboot και Jet Set, αποφάσισε να λύσει το συμβόλαιο με τον Σουμάχερ γράφει η ιστοσελίδα Bluewin. Πέντε εκατομμύρια ευρώ κέρδιζε ετησίως ο 45χρονος από τη συγκεκριμένη συμφωνία.
Αρκετούς μήνες νωρίτερα είχε προηγηθεί η εταιρεία μεταλλικού νερού Rosbacher σε μια κίνηση που είχε αποδοκιμαστεί από την κοινή γνώμη.
Από τη μια δεν μπορεί να κακολογήσει κανείς τις συγκεκριμένες εταιρείες που πληρώνουν δίχως να εισπράττουν τίποτα από τις δημόσιες εμφανίσεις που δεν μπορεί να κάνει ο Σουμάχερ. Από την άλλη έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το πρόσωπο του οδηγού από το Κέρπεν, ένα από τα πιο εμπορικά πρόσωπα στον αθλητισμό και να στείλουν παράλληλα ένα δυνατό μήνυμα συμπαράστασης. Kαι για να παραφράσουμε μια ρήση της μόδας, ο Μίχαελ Σουμάχερ δεν θα γίνει ποτέ ντεμοντέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια