FORMULA 1

Column Left

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Ο ΤΟΝΤ


EPA/DAVID EBENER

Ο πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA), Ζαν Τοντ, απέρριψε την κριτική που άσκησαν στους νέους κανονισμούς για τους κινητήρες ο εμπορικός διευθυντής της Φόρμουλα Ένα, Μπέρνι Έκλστοουν, και ο παγκόσμιος πρωταθλητής, Σεμπάστιαν Φέτελ.

Ο πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA), Ζαν Τοντ, εξέφρασε την άποψη ότι πρέπει να τεθεί πλαφόν στο κόστος για τις ομάδες που μετέχουν στη Φόρμουλα Ένα και το προσδιόρισε στα 150 εκατομμύρια ευρώ.
«Το μεγαλύτερο εμπόδιο στη Φόρμουλα Ένα είναι τα υψηλά κόστη. Πρέπει να τα μειώσουμε» τόνισε χαρακτηριστικά ο 68χρονος Γάλλος, σε συνέντευξή του στο περιοδικό "Auto, Motor and Sport", και συνέχισε εκφράζοντας την πεποίθηση ότι το κόστος για τις ομάδες πρέπει να είναι 150 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, αρχής γενομένης από το 2015. Ακολούθως ο Τοντ απέρριψε την κριτική που άσκησαν στους νέους κανονισμούς για τους κινητήρες ο εμπορικός διευθυντής της Φόρμουλα Ένα, Μπέρνι Έκλστοουν, και ο παγκόσμιος πρωταθλητής, Σεμπάστιαν Φέτελ. «Ο κόσμος αλλάζει, έχουμε την ευθύνη να συμπορευθούμε με τους καιρούς» υπογράμμισε ο επικεφαλής της FIA.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια