FORMULA 1

Column Left

Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΑ ΜΕ NEW TEAM...

Την επόμενη σεζόν αναμένεται να κάνει την είσοδό της στο πρωτάθλημα της Formula 1 η ομάδα τον Τζιν Χάας. Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης ομάδας στο Nascar τόνισε πως αυτό εξαρτάται και από τους συνεργάτες.
«Βλέπει» συμμετοχή το 2015 ο Χάας στη Formula 1

Τους στόχους του εν όψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Formula 1 αποκάλυψε ο Τζιν Χάας.  Το αφεντικό ομάδας στο Nascar τόνισε πως θέλει να… χτυπήσει τις Ευρωπαϊκές ομάδες, ενώ επισήμανε πως θα ήθελε να μπει στο πρωτάθλημα της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού το 2015, ωστόσο αυτό εξαρτάται και από τους συνεργάτες της ομάδας.

«Νομίζω ότι το 2015 είναι πολύ κοντά και το 2016 πολύ μακριά. Θα θέλαμε να ανταγωνιστούμε τις Ευρωπαϊκές ομάδες, θα μας άρεσε να το κάνουμε το 2015, αλλά νομίζω η πρώτη χρονιά θα είναι δύσκολη. Είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση. Όσο πιο γρήγορα μάθουμε τόσο πιο γρήγορα θα είμαστε καλοί σε αυτό. Θα μου άρεσε ν συμμετάσχουμε το 2015, αλλά αυτό εξαρτάται και από τον συνεργάτη μας, δεν ξέρω αν μπορούν να μας προμηθεύσουν με όλη τις υποδομές και την τεχνολογία που έχουμε ανάγκη. Έχουμε ήδη ξεκινήσει συνομιλίες με την Dallara», ήταν τα λόγια του Χάας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια