FORMULA 1

Column Left

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Άρωμα γυναίκας στη Formula 1

Δεν ξέρουμε αν θα την δούμε σε αγώνα της F1, όμως ακόμη και η παρουσία της σε δοκιμές δίνει έναν άλλο... αέρα στο ανδροκρατούμενο σπορ.
Η Ελβετίδα Simona de Silvestro ολοκλήρωσε το διήμερο δοκιμών της με τη Sauber C31 (με V8 κινητήρα Ferrari) στην πίστα του Φιοράνο στην Ιταλία, συμπληρώνοντας συνολικά 180 γύρους, δηλαδή περίπου 500 χιλιόμετρα χωρίς να προκύψει κανένα πρόβλημα. Μάλιστα τη δεύτερη μέρα έγραψε ακόμη καλύτερους χρόνους, μετά την παρέμβαση των μηχανικών που άλλαξαν τις ρυθμίσεις στο μονοθέσιό της.
Η ίδια δήλωσε πολύ ευχαριστημένη από την εμπειρία και πως δεν βλέπει την ώρα να ξανακαθίσει στο κοκπιτ της Sauber στο επόμενο προγραμματισμένο της «ραντεβού» με το μονοθέσιο, στις 25-27 Ιουνίου στην πίστα της Βαλένθια. Προηγουμένως είχε ξοδέψει μπόλικο χρόνο δουλεύοντας στο simulator της Sauber.
Η De Silvestro έχει πίσω της μια καριέρα με πολύ καλές επιδόσεις στα IndyCar, ενώ τον περασμένο Οκτώβριο είχε και το πρώτο της πόντιουμ στο θεσμό, στον αγώνα του Χιούστον. Η ίδια δεν κρύβει την επιθυμία της να ενταχθεί στην οικογένεια της F1 γι' αυτό και προσπαθεί πολύ για να αποκτήσει την super licence από τη FIA που απαιτείται για να συμμετάσχει στο θεσμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια