FORMULA 1

Column Left

Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Γερμανός ο αυτόχειρας της υπόθεσης Σουμάχερ

Η ελβετική "Blick" δημοσιεύει στοιχεία για τον άνδρα που έκλεψε τον ιατρικό φάκελο του Μίχαελ Σουμάχερ. Πως έγινε η κλοπή.
αΥπάλληλος της REGA, μιας εταιρείας αεροδιάσωσης που δραστηριοποιείται στην Ελβετία και στο Λιχτενστάιν, ήταν ο άνδρας που κρεμάστηκε στο κελί του στη Ζυρίχη ένα 24ωρο μετά τη σύλληψη του για την κλοπή του ιατρικού φακέλου του Μίχαελ Σουμάχερ.
Ο 54χρονος Γερμανός Α.Κ. είχε πρόσβαση στα ιατρικά δεδομένα, καθώς ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας και στη συνέχεια επιχείρησε να πουλήσει το φάκελο μέσω διαδικτύου έναντι 60.000 ευρώ, όπως γράφει η ελβετική εφημερίδα "Blick".Ο άνδρας ήταν μέλος της ομάδας που είχε αναλάβει τη μεταφορά του Σουμάχερ από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γκρενόμπλ σε εκείνο της Λωζάννης. Ο αυτόχειρας ζούσε στο Σεντ Γκάλεν με τη σύζυγο του, το ζευγάρι δεν είχε παιδιά. Προτού πιάσει δουλειά στη REGA, είχε εργαστεί σε άλλες εταιρείες που απασχολούνται στον ιατρικό τομέα.Στην ανάκριση που έγινε από τις αρχές ο Α.Κ. ήταν υπεράνω υποψίας. Εκπρόσωπος της αστυνομίας τόνισε σε δηλώσεις στην εφημερίδα "Blick" πως δεν ήταν ύποπτος. Ωστόσο όταν η έρευνα ξεκίνησε ξανά από την αρχή ο εισαγγελέας βρήκε αδιάσειστα στοιχεία και ο άνδρας συνελήφθη.Σύμφωνα με συνεργάτες του επρόκειτο για έναν φιλήσυχο άνδρα, αγαπητό στους συναδέλφους του και δεν είχε ποτέ εκφράσει καμιά ανησυχία αναφορικά με οικονομικά προβλήματα που ίσως να αντιμετώπιζε.
Φυσικά η έρευνα συνεχίζεται, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν ο ιατρικός φάκελος έχει επανέλθει στα χέρια της οικογένειας και των γιατρών του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια