FORMULA 1

Column Left

Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

ΕΚΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ F1

Η γερμανική τράπεζα BayernLB απέρριψε την αποζημίωση των 25.000.000 ευρώ από τον ισχυρό άνδρα της Φόρμουλα 1. Άγνωστο ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις των Γερμανών.
Να όμως που η γερμανική τράπεζα BayernLB απέρριψε την Παρασκευή (8/8) την αποζημίωση των 25.000.000 ευρώ που της αντιστοιχούσε από τη συμφωνία του Έκλεστοουν με το γερμανικό κράτος.
Εκπρόσωπος της τράπεζας απέφυγε να μιλήσει για τις επόμενες κινήσεις εναντίον του Έκλεστοουν. Ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος απειλούνταν με φυλάκιση 10 ετών, αν το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για δωροδοκία.Ο Έκλεστοουν κατηγορούνταν πως κατέβαλε 44.000.000 δολάρια στον τραπεζίτη Γκέρχαρντ Γκριμπόβσκι, στέλεχος της BayernLB προκειμένου να διευκολύνει την πώληση μέρους των εμπορικών δικαιωμάτων του σπορ στην εταιρεία που έχει πλέον τον έλεγχο, τη CVC Capital Partners.Αυτές οι μετοχές είχαν καταλήξει στην BayernLB μετά την πτώχευση του Γερμανού βαρόνου των media, Λέο Κιρχ το 2002.
Μόλις πριν από 24 ώρες ο Έκλεστοουν χαρακτήρισε "ανόητο" τον εαυτό του που πλήρωσε τόσα χρήματα για να τελειώσει αυτή η απειλή. Τρεις ώρες μετά τη δίκη ο 83χρονος πλέον Έκλεστοουν εργαζόταν ήδη για να ολοκληρώσει τις υποθέσεις του στη Φόρμουλα 1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια