FORMULA 1

Column Left

Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

Σε ισχύ διατηρεί η Mercedes-Benz το συμβόλαιο του M. Schumacher

F1: Σε ισχύ διατηρεί η Mercedes-Benz το συμβόλαιο του M. Schumacher
Η πολύμηνη νοσηλεία του M. Schumacher σε θεραπευτικά κέντρα της Ελβετίας, μετά το ατύχημα του περασμένου Δεκεμβρίου σε χιονοδρομικό κέντρο, δεν πρόκειται να επηρεάσει το συμβόλαιο του Γερμανού με την Mercedes-Benz   (Φωτογραφία:  EPA pictures 
F1KART.GR

Την πρόθεση της Mercedes-Benz να διατηρήσει τη συνεργασία της με τον M. Schumacher γνωστοποίησε ο επικεφαλής της γερμανικής φίρμας D. Zetche.

"Είμαστε ικανοποιημένοι από τις θετικές εξελίξεις και ελπίζουμε ότι θα έχουν συνέχεια", δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της Mercedes-Benz με αφορμή δημοσιεύματα που θέλουν την κατάσταση της υγείας του M. Schumacher να παρουσιάζει περαιτέρω βελτίωση.

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι η Mercedes-Benz δεν πρόκειται να διακόψει τη σχέση της με τον Γερμανό Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Formula 1.

"Δεν μας πέρασε ποτέ από το μυαλό να αλλάξουμε κάτι στο συμβόλαιο", τόνισε ο D. Zetche, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι ο λόγος για τον οποίο δεν έχει επισκεφθεί τον M. Schumacher είναι εξαιτίας του σεβασμού του στην ιδιωτικότητα της οικογενείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια