FORMULA 1

Column Left

Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

MIA FERRARI ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΤΟΝ VETTEL

Το σπίτι της οικογένειας Φέτελ στο Χεπενχάιμ είναι αναγνωρίσιμο από ένα παλιό Volkswagen που είναι παρκαρισμένο στο δρόμο. Τώρα θα περνούν όλοι απέξω για να δουν μια Ferrari California.
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ αγόρασε το αυτοκίνητο για να το κάνει δώρο στον πατέρα του. Οι πινακίδες φέρνουν τα αρχικά "HPN1". "HP" για το Χεπενχάιμ, την πόλη των 25.000 κατοίκων που βρίσκεται σε απόσταση μιας ώρας από τη Φρανκφούρτη και "Ν1" για τον Νόρμπερτ Φέτελ. Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δεν μπορεί να φωτογραφηθεί με τη Ferrari, γιατί έχει συμβόλαιο με την Infiniti και φυσικά με τη Renault.Η αγορά του αυτοκινήτου ενθουσίασε τους συντάκτες της εφημερίδας "Gazzetta dello Sport". Θυμούνται πως και το 1995 ο Σουμάχερ κυκλοφορούσε στους δρόμους του Μονακό με μια Ferrari F355 και την επόμενη σεζόν οδηγούσε για τη Scuderia. "Θα ακολουθήσει ο Φέτελ;" αναρωτιούνται.

Ο Φέτελ δεν κάνει καλή σεζόν φέτος, η Red Bull δεν μπορεί να συναγωνιστεί τη Mercedes σε όλους τους αγώνες και ο τιμέιτ του, Ντάνιελ Ρικιάρντο είναι σαφώς καλύτερος από τον Γερμανό με δύο νίκες. Ωστόσο η ομάδα δεν έχει κρύψει τη δυσαρέσκεια για την αγορά του Φέτελ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια