FORMULA 1

Column Left

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

«Κοκκινος ταυρος» και το 2013 ο Webber

Μόλις δύο ημέρες μετά τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα της Φόρμουλα ο Μαρκ Γουέμπερ υπέγραψε το συμβόλαιο ανανέωσης της συνεργασίας του με τους «κόκκινους ταύρους» και για την επόμενη σεζόν.
Ο 35χρονος πιλότος έπεισε τους υπεύθυνους της Red Bull με την απόδοσή του, δεδομένου ότι είναι ο δεύτερος πιλότος που έχει καταφέρει να πανηγυρίσει δύο νίκες τη φετινή σεζόν, ενώ βρίσκεται εντός της διεκδίκησης του πρωταθλήματος, απέχοντας μόλις 13 βαθμούς από τον πρωτοπόρο Φερνάντο Αλόνσο.
«Βρίσκομαι στη Red Bull από το 2007 και έχω καταφέρει να πανηγυρίσω εννιά γκραν πρι σε αυτό διάστημα. Ξέρω την ομάδα καλά και νιώθω πολύ άνετα εδώ, έχουμε εξελιχθεί μαζί και νιώθω πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανανεώσω με την ομάδα.
Οι μηχανικοί δουλεύουν συνεχώς σκληρά για τη βελτίωση του μονοθεσίου και έχουμε δείξει ότι μαζί μπορούμε να κερδίσουμε αγώνες. Είναι υπέροχο που η ανακοίνωση έγινε μετά το γκραν πρι του Σίλβερστοουν »», ήταν τα λόγια του Αυστραλού πιλότου.
Ικανοποιημένος από την εν λόγω εξέλιξη δήλωσε ο Κρίστιαν Χόρνερ, ο οποίος τόνισε πως η ανανέωση της συνεργασίας ήταν αναμενόμενη:
«Ο Μαρκ έχει οδηγήσει πολύ καλά στους πρώτους εννιά αγώνες και η απόδοσή του είναι εντυπωσιακή. Μαζί έχουμε επιτύχει 10 πολ ποζίσιον, εννιά νίκες και 31 συμμετοχές στο βάθρο. Αφού και οι δύο πλευρές ήθελαν να συνεχίσουν τη συνεργασία, η ανανέωση ήταν αναμενόμενη και με μεγάλη χαρά ανακοινώνω ότι ο Μαρκ θα είναι μαζί μας και το 2013», ανέφερε το αφεντικό της Red Bull...

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια