FORMULA 1

Column Left

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Μετακινησεις για τις ομαδες και σχολια Vettel

Στο σίριαλ της μετακίνησης του Σεμπάστιαν Φέτελ αποφάσισε να επέμβει και ο επικεφαλής της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ που επιμένει ότι ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δεν έχει υπογράψει προσύμφωνο με την Scuderia.
Ο επικεφαλής της Red Bull ανέφερε ότι ο πιλότος του τον διαβεβαίωσε πως δεν έχει συμφωνήσει ήδη με την Ferrari να μεταπηδήσει εκεί το 2014. «Μίλησα με τον Σεμπάστιαν για αυτό το θέμα και μου ξεκαθάρισε ότι δεν έχει μιλήσει ούτε έχει υπογράψει κάτι με την Ferrari. Η βιομηχανία παραγωγής φημών θα συνεχίσει να δουλεύει», τόνισε χαρακτηριστικά, δηλώνοντας παράλληλα ότι δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται ότι ένα στέλεχος της παγκόσμιας πρωταθλήτριας θα πάει στην Scuderia.
«Νομίζω ότι το μεγαλύτερο μέρος της ομάδας μας μέσα στη χρονιά οδεύει προς τη Ferrari, είτε είναι ο Αντριαν (σ.σ. Νιούι), είτε ο Μαρκ (σ.σ. Γουέμπερ) είτε ο Σεμπάστιαν, ακόμη κι εγώ κάποια στιγμή υποτίθεται ότι θα πήγαινα. Ο Σεμπάστιαν αισθάνεται πολύ άνετα στην ομάδα και η ομάδα με τον Σεμπάστιαν. Βρίσκεται στη Red Bull πάνω από δώδεκα χρόνια και πιστεύω ότι θα εξακολουθεί να βρίσκεται για μερικά ακόμη χρόνια. Δεν ανησυχώ για το που είναι ο Σεμπάστιαν το 2013, 2014 και μετά. Δεν πιστεύω ότι η Ferrari είναι αυτό που χρειάζεται. Είναι χαρούμενος εκεί που βρίσκεται, πετυχαίνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα και είναι συγκεντρωμένος στην προσπάθειά του να επιτύχει ακόμη περισσότερα», δήλωσε ο Κρίστιαν Χόρνερ, σε μία προσπάθεια να τερματίσει την έντονη φημολογία περί συνεργασίας του νεαρού Γερμανού πιλότου με την Ferrari από το 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια