FORMULA 1

Column Left

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Μεχρι πρωταθλημα βλεπει ο Hamilton

Πεπεισμένος ότι μπορεί να κερδίσει τον φετινό τίτλο δηλώνει ο Λιούις Χάμιλτον, τονίζοντας ότι η επικράτηση του στην πίστα του Ουγγαρόρινγκ το αποδεικνύει αυτό.
Ο Βρετανός επέστρεψε μετά από περίπου ενάμισι μήνα στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου των νικητών ενώ σε αυτά τα τρία GP που μεσολάβησαν είχε καταφέρει να συγκεντρώσει μόλις τέσσερις βαθμούς.
Με την επικράτησή του όμως στην Ουγγαρία κατάφερε να μειώσει τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Αλόνσο στους 47 βαθμούς, από 62 που ήταν πριν τον αγώνα. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο Βρετανός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στην Ουγγαρία καθώς υπερίσχυσε όλο το τριήμερο.

«Αυτό το Σαββατοκύριακο απέδειξε ότι ακόμα όλα είναι πιθανά. Ο Φερνάντο (σ.σ. Αλόνσο) δεν κέρδισε αρκετούς βαθμούς. Εάν συνεχίσουμε αυτή την απόδοση, τότε θα τον φτάσουμε. Χρειαζόμαστε συνέπεια και πρέπει να βελτιώσουμε το μονοθέσιο σε πολλού τομείς, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε.
Είναι όμορφα να πηγαίνουμε προς το διάλειμμα και να ξέρουμε ότι σημειώσαμε μία νίκη. Είναι υπέροχο το συναίσθημα. Είναι πάρα πολύ σημαντικό το πως θα διαχειριστώ το καλοκαιρινό διάλειμμα. Σαφώς έχουμε να κάνουμε πολύ δουλειά. Θα πρέπει να πάρουμε κάτι από το θετικό αποτέλεσμα, αλλά σίγουρα έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε», δήλωσε ο Βρετανός, ο οποίος παραδέχθηκε ότι οι Lotus ήταν ταχύτατες

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια