FORMULA 1

Column Left

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

H Mercedes πονταρει πανω στον Schumi

Ο Μίκαελ Σουμάχερ ανέβηκε στο βάθρο στη Βαλένθια σε μια από τις σπουδαιότερες εικόνες της φετινής σεζόν στη Φόρμουλα 1, ωστόσο ο χρόνος δεν σβήνεται και ο Γερμανός είναι ήδη 43 χρονών και όχι το ίδιο γρήγορος με τον νεαρότερο τιμέιτ του, Νίκο Ρόσμπεργκ.
Ο Ρος Μπρον, ο άνθρωπος που έπεισε τον πολυπρωταθλητή να επιστρέψει στους αγώνες, τόνισε πως η Mercedes δεν έχει λάβει καμιά απόφαση σχετικά με τη θέση του Σουμάχερ.
Όλες οι πλευρές γιατί ο γερμανικός κολοσσός σέβεται πρωτίστως τον Σουμάχερ θα συζητήσουν, δήλωσε, και θα καταλήξουν σε μια απόφαση στις επόμενες έξι εβδομάδες.

"Δεν έχουμε μιλήσει λεπτομερώς για αυτή την κατάσταση, αλλά γνωρίζουμε πως πλησιάζει ο καιρός και θα πρέπει να πάρουμε μια απόφαση. Αυτή τη χρονιά ο Μίκαελ έχει κάνει την καλύτερη σεζόν από τις τρεις που βρίσκεται ξανά μαζί μας και είναι πραγματικά εκνευριστικό γιατί θα έπρεπε να είχαμε καλύτερα αποτελέσματα, ωστόσο υπάρχουν προβληματα με το μονοθέσιο ή δεν ήταν απόλυτα σωστός ο τρόπος που χειριστήκαμε τους αγώνες", δήλωσε ο Ρος Μπρον.
Φυσικά, η Mercedes συνδέεται με ορισμένους οδηγούς όπως είναι ο Πολ ντι Ρέστα με τον τιμ μάνατζερ της Force India, παρόντα στην ίδια συνέντευξη Τύπου με τον Μπρον, να ξεκαθαρίζει πως η ομάδα δεν θα μπει εμπόδιο στην καριέρα του Ντι Ρέστα, όσο και του Νίκο Χούλκενμπερκ, ωστόσο θα ζητήσει ανταλλάγματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια