FORMULA 1

Column Left

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

ΤΡΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ MAURISSIA

Η Marussia δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τον δεύτερο πιλότο της για το 2015, με τους υποψήφιους να βρίσκονται στην αναμονή και να είναι ουσιαστικά τρεις.

Έτοιμη για την επιστροφή της στο γκριντ για το 2015 είναι η Marussia, αφού βρήκε επενδυτή και βγήκε από το καθεστώς οικονομικής διαχείρισης. Ο ομάδα του Μπάνμπερι, όμως, έχει ανακοινώσει μόνο τον έναν από τους δύο πιλότους της, ο οποίος είναι ο Γουίλ Στίβενς. Έτσι, έχει μείνει μία θέση κενή στο γκριντ, με τους υποψήφιους να είναι ουσιαστικά τρεις και να είναι στην αναμονή. Ο λόγος για τους Ζαν Ερίκ Βερν, Γκιέντο φαν ντερ Γκάρντε και Ρομπέρτο Μέχρι.

Ο πρώτος έχει εμπειρία από τη Formula1, καθώς τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν με την Toro Rosso, ενώ ο δεύτερος έχει δώσει το παρών με την Caterham. Βέβαια, η περίπτωσή του είναι πιο δύσκολη, καθώς περιμένει να μάθει την απόφαση του δικαστηρίου για τη μήνυση εναντίον της Sauber, καθώς αν δικαιωθεί θα συμμετάσχει κανονικά με την ελβετική ομάδα στην πρεμιέρα της Μελβούρνης.

Όσο για τον Μέχρι, τερμάτισε τρίτος στη Formula Renault 3.5 την περασμένη χρονιά, ενώ ήταν και δοκιμαστής για λογαριασμό της Caterham. Από εκεί και πέρα, έχουν ακουστεί και τα ονόματα των Μαξ Τσίλτον, Εστεμπάν Γκουτιέρεζ και Κέβιν Μάγκνουσεν. Ωστόσο, οι προαναφερθέντες δεν είναι πλέον διαθέσιμοι.

Ο Τσίλτον εξασφάλισε συμβόλαιο με τη Nissan στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής (WEC), ο Γκουτιέρεζ δήλωσε πως δεν είναι στα σχέδιά του να πάρει θέση βασικού πιλότου για το 2015, ενώ ο Μάγκνουσεν κλήθηκε από τη McLaren να αντικαταστήσει τον τραυματία Φερνάντο Αλόνσο.

Πάντως, το φετινό πρωτάθλημα ξεκινάει επίσημα την Παρασκευή (13/3) και δεν αποκλείεται να υπάρξει ανακοίνωση από τη Marussia τις προσεχείς ημέρες. Τέλος, σε ό,τι αφορά το μονοθέσιο, υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα του Τζον Μπουθ θα βρεθεί στο Άλμπερτ Παρκ με αναβαθμισμένο αυτό του 2014, καθώς δεν είναι έτοιμο ακόμα του 2015, το οποίο έχει περάσει τα απαραίτητα τεστ πρόσκρουσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια