FORMULA 1

Column Left

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2008

Το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ '08 παει για τελικο

Σε ένα καταπλητικό φινάλε οδηγείται το πανελλήνιο πρωτάθλημα Κάρτ μετά και τον τέταρτο αγώνα της Θεσσαλονίκης. Από τις συνολικά πέντε κατηγορίες, μόνο η Μίνι ξεκαθάρισε με τον Δαριβιανάκη να στέφεται και τυπικά πρωταθλητής για το 2008, για τις KF3, KF2, KZ2, και Εθνική 125 όλα θα κριθούν στις 8-9 Νοεμβρίου στο τελευταίο ραντεβού της χρονιάς στην Αθήνα.

Στην ΚF2 δύο οδηγοί μοιράστηκαν νίκες και εντυπώσεις. Οι Κώστας Μαιτός και Στέφανος Τσερανίδης επικράτησαν σε πρώτο και δεύτερο τελικό αντίστοιχα. Τους δύο νικητές πλαισίωσαν ο πολύ καλός Καρακούλας δεύτερος στον πρώτο τελικό και ο νικητής του τρίτου αγώνα στη Σπάρτη και πρώτο φαβορί για τον τίτλο Παύλος Ξυνός που τερμάτισε στην τρίτη θέση του δεύτερου τελικού. Στην ΚΖ2 ο Κατσίνης απλά δεν είχε αντίπαλο, ο νεαρός οδηγός προερχόμενος από μια σούπερ χρονιά στο BMW Talent Cup κέρδισε καθαρά και τους δύο τελικούς. Πολύ καλό αγώνα έκαναν οι Παπαρέγκας και Σκιτζής που τερμάτισαν και στους δύο τελικούς στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.
Στην ΚF3 έσπασε το σερί του Γιώργου Τσερανίδη που είχε μόνο νίκες από την αρχή της χρονιάς. Ο Κουτσοδήμος πραγματοποίησε αρχηγική εμφάνιση επικρατώντας δίκαια και στους δύο τελικούς βάζοντας φωτιά στην υπόθεση τίτλος. Οι Κομνός και Καλέσης τερμάτισαν στη δεύτερη θέση του πρώτου και δεύτερου τελικού αντίστοιχα δίνοντας το απόλυτο ένα δύο στην ομάδα της Parolin. Όσο για τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Γιώργο Τσερανίδη, περιορίστηκε σε δύο τρίτες θέσεις.Τέλος στην Εθνική 125 οι Πλάντζας και Τζέκος μοιράστηκαν τις νίκες, με τον Βακόλα να συμπληρώνει το βάθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια